Bir kızınız oldu.Yıllar sonra öğrendiniz ki ismi eşinizin eski sevgilisinin ismiymiş

Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra öğrendini

• Hiç sallamam, olmuş bitmiş (Vurdum duymaz mı desem, yoksa rol mü yapıyor?)

Kullanılan: 0 0,0%
  • İçime atarım, konusunu bile etmem (İyilik meleği modeli)

• Boşanıyoruz (Fazla mı oldu?)

• Kullanılan toplam oy
    25

arzuco

Daimi Üye
Tepki
311
benim öyle bir arkadaşım vardı. 2 sevgili birbirlerine söz vermişler. birgün ayrılırsak cocuklarımıza isimlerimizi verelim diye. Sonra gerçekten ayrılıp başkaları ile evlenmişler adamın kızı, kadınında oğlu olmuş ve gerçektende sözlerini tutup isimlerini öyle koymuşlar. :sok

ifade eksikliği olmuş benim arkadaşım doğan kız cocuğu. yani arkadaşımın babası ve eski sevgilisi birbirlerine söz vermiş zamanında

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
allah muhafaza
esımınfecı canını yakardım
buyuk konusmuyumda
sonrasında nufustan ısmını degıstırırdım

Şeytan diyor ki, bir erkek çocuk doğur, adını da eski sevgilinin ismini koy (Kısasa kısas)

ama bız coktan ısım belırledık kız ısmını ben erkek ısmını esım sectı
boyle bısey bızde soz konusu olamaz

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Benim kocam kandırmaz beni (Türk kadını modeli)

Gerçekten de böyle ama :D

Benim sevdiğim bir isim vardı. Bunu koyalım diyorum hep kızımız olursa. Olmaz aşkım o benim eski bir kız arkadaşımın ismi ve de ben sevmiyorum dedi. :eek:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Benim kocam kandırmaz beni (Türk kadını modeli)

Gerçektende zaten daha önce hiç kız arkadaşı olmamış:fisfis:

kızımın ismine de birlikte karar verdik

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Böyle bir şey olmaz, kızımın ismini zaten ben koyarım (Diktatör kadın)

diktatör degilim valla. esimle daha ben hamile kalmadan önce konusurduk. kiza annesi erkege babasi isim bulacak diye :eek:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Bende dıktator degılım ama kızımın adını ben koydum.Kız olursa ben erkek olursa o dıye karar vermısdık.Sadece koymak ıstedıgımız ısımlerı onaylattık bırbırımıze o kadar.

Ama bunun tam aksı de var.Dusunun bı evde bır bebek adı senın adının aynısı.Aaa o da ne bunun babasını hatırlıyosun bı yerden gozun ısırıyooooo:eller:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
esimin ilki oldugum icin bir sorun yok yani:fisfis:
ama kandirmazda askim beni
tuananin isminide ben cok istemistim
ama ortak karar oldu yinede

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Şeytan diyor ki, bir erkek çocuk doğur, adını da eski sevgilinin ismini koy (Kısasa kısas)

ay biz acayip isim kavgası yaparız ben illa benim dediğim isim olacak die tuttururm :)

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
eşimde kalıcı bir etki yapan kimse olmadı hayatında zaten biz küçük yaşta tanıştık henüz kızım yok ama olursada ortak koyarız oğlumda olduğu gibi nede olsa aşk çocuğu bizimkisi diktatörlük yapmayız:fisfis:

Tepki
45
valla benim eşim öyle yapsa bile ben anlarım eşim annesinin ismini koymayı teklif etti daha doğrusu tipik kaynana modeli baskısı yapılmış bende tabiki istemedim çok seviyorum da bide ismini koyim ilk çocuğumuz olduğu için ismini ben koydum ama koymadan önce eşime dedimki eğer düşündüğün bi isim varsa benle paylaş benimde hoşuma giderse beraber koymuş oluruz eşim 3 şık sundu 3 üde annesinin ismi olunca bende d) şıkkını seçiyorum ecrin diyorum diyince dahada uzatmadı zaten şimdi 6 aylık ecrin adında dünya güzeli bir kızımız var:))

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
valla benim eşim öyle yapsa bile ben anlarım eşim annesinin ismini koymayı teklif etti daha doğrusu tipik kaynana modeli baskısı yapılmış bende tabiki istemedim çok seviyorum da bide ismini koyim ilk çocuğumuz olduğu için ismini ben koydum ama koymadan önce eşime dedimki eğer düşündüğün bi isim varsa benle paylaş benimde hoşuma giderse beraber koymuş oluruz eşim 3 şık sundu 3 üde annesinin ismi olunca bende d) şıkkını seçiyorum ecrin diyorum diyince dahada uzatmadı zaten şimdi 6 aylık ecrin adında dünya güzeli bir kızımız var:))

Allah bağışlasın canım,biz de ortak karar verdik eşimle

hatta isimleri ben seçtim ona sundum aralarında beğendiğin var mı diye

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Nuri dizisinin fragmanı var ya kadın önce sakin sakin konuşuyor sonra tepeliyor adamı işte öyle bir durum olur 1- 2- -kizgin 3-:gelbenimle: 4- :zopa: 5- son hali :cokkomik:

Şaka bir yana bence büyük saygısızlık güvenipte hayatımı paylaştığım biri böyle bir gaflete düşecek biri olmamalı ben asla aynısını yapmazdım...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar