Bir öneri...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.632
Merhaba,

Admin bey bir önerim olacaktı..

Acaba siteye bilgisayarımızdan resip alıp konulara kolaylıkla yükleme yapabilecegimiz bir eklenti konulabilirmi ?

Mesela;
insertimage.gif

Bunun gibi bir buton olsa tıklasak direk bilgisayarımıza geçiş yapıp sitemize koyabilsekte diğer sitelerde upload yapması çok zor oluyor :gitme:

Tabiki sadece bir öneri -hmm

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Bence böyle bir sitede kopyala yapıştır şeklinde resimlerin eklenmemesi büyük eksiklik diye düşünüyorum.. Lütfen bi çaresine bakın.:acep:

Şu üstteki resmi kopyaladım, alt tarafa yapıştırdım. Konu bununla ilgili değil sanırım. Kopyala/yapıştır olayında bir problem yok.

eflâtun

Daimi Üye
Tepki
469
Bende neden olmuyor anlamadım.. Chrome'da zaten kopyala/yapıştır yapılmıyor ama Mozilladan ve Explorerdan denedim yine olmadı resimlerin sadece ismi çıkıyor yapıştırdığımda. :(

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Bende neden olmuyor anlamadım.. Chrome'da zaten kopyala/yapıştır yapılmıyor ama Mozilladan ve Explorerdan denedim yine olmadı resimlerin sadece ismi çıkıyor yapıştırdığımda. :(
Ben mozilla kullanıyorum problem yok. Yine de mesaj yazma alanının sağ üstündeki AA işaretine tıklayıp sonra yapıştırmayı deneyin bakalım olacakmı?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar