Bir reyting kurbanı daha! Hangi diziye ara verildi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Diziler reyting kurbanı olmaya devam ediyor. Dün reyting yarışının gerisinde kalan bir dizi
virgul.gif
yapım şirketinin yaptığı açıklamayla yayınına bir süre ara verildi.

Dizinin yeni yayın gününde yeniden ekrana döneceğini ancak tarihin net olmadığını belirtildi. %1.62 reyting ve %5.18 share alan dizi
virgul.gif
dün akşamı 39. sırada tamamladı. AB grubunda da %2.02 izlenme oranı ve %6.34 izlenme payı alarak 22. sıranın sahibi olan Kalp Ağrısı
virgul.gif
günü yarışın gerisinde tamamladı.
Günün birincisi ise Aşk-ı Memnu'ydu. Nihal ve Behlül barışırken
virgul.gif
Bihter'in hayal kırıklığı yine izleyiciyi ekrana bağladı. %17.73 reyting ve %40.88 share ile Aşk-ı memnu birinciliği elde ederken
virgul.gif
%20.66 reyting ve %49.09 share ile AB grubunda da zirvenin sahibi oldu.
Kurtlar Vadisi Pusu %36.76 share ile zirveyi takip etti
virgul.gif
AB grubunda da aynı başarıyı %33.12 izlenme payıyla yakalayan dizi
virgul.gif
iki grupta da ikinci sırada yer aldı. Parmaklıklar Ardında %4.92 ve %3.64 reyting oranlarıyla tüm izleyicilerde 5
virgul.gif
AB listesinde 7. sıradaydı.

i.php

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Diziler reyting kurbanı olmaya devam ediyor. Dün reyting yarışının gerisinde kalan bir dizi
virgul.gif
yapım şirketinin yaptığı açıklamayla yayınına bir süre ara verildi.

Dizinin yeni yayın gününde yeniden ekrana döneceğini ancak tarihin net olmadığını belirtildi. %1.62 reyting ve %5.18 share alan dizi
virgul.gif
dün akşamı 39. sırada tamamladı. AB grubunda da %2.02 izlenme oranı ve %6.34 izlenme payı alarak 22. sıranın sahibi olan Kalp Ağrısı
virgul.gif
günü yarışın gerisinde tamamladı.
Günün birincisi ise Aşk-ı Memnu'ydu. Nihal ve Behlül barışırken
virgul.gif
Bihter'in hayal kırıklığı yine izleyiciyi ekrana bağladı. %17.73 reyting ve %40.88 share ile Aşk-ı memnu birinciliği elde ederken
virgul.gif
%20.66 reyting ve %49.09 share ile AB grubunda da zirvenin sahibi oldu.
Kurtlar Vadisi Pusu %36.76 share ile zirveyi takip etti
virgul.gif
AB grubunda da aynı başarıyı %33.12 izlenme payıyla yakalayan dizi
virgul.gif
iki grupta da ikinci sırada yer aldı. Parmaklıklar Ardında %4.92 ve %3.64 reyting oranlarıyla tüm izleyicilerde 5
virgul.gif
AB listesinde 7. sıradaydı.

i.php

Ya inanmıyorum:bayil:
Ama ben seyrediyordum bu diziyi:bayil:
Valla geçen gün aklıma geldi,aceba bu dizide kalkarmı diye,valla aklıma gelen başıma geldi görüyonuzmu siz:cirla:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Aslında dızılerı yarı yarıya azaltsalarda en azından 11 de bıtecegıne daha erken bıtırıp bırde sınama fılmı koysalar aslında ne ıyı olur.Bazen tv da ızleyecek tek bı program bulamıyorum.Allahdan alternatıf uydular var da fılm ızleyebılıyoruz:hihh:

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
2 dizi arka arkaya çok fazla geliyo. Y dizilerin sürelerini kısaltsalar yada bir dizi olsa ikinci dizinin yarısında uykum geliyo mecburen erkenden yatıyorum. Sabah erken kalkıyorum çünkü.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
manrtar gıbı bır anda dızılerı turetıyolar sonra anında fınıs
kıs masalı cok severke ızledııgm bır dızıydı oda bıanda pat bıtmıstı -zebani

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
ben ikisinide seyretmiyordum okadar çok dizi kouyorlar ki tv ye insanlar şaşırıyo tabii hangisini seyredeceğine kalp ağrısı adlı diziyi yanlış günün kurbanı oldu bence aşkı memnu gibi çok seyredilen bir diziyle aynı güne denk getirilirse olcağı bu olur tabii kide
kedicikim in dediği gibi dizi yerine film koyslar daha güzel olu bence de
birde şu türk malı dizisinden öööööggg geldi artık pazartesi günü saat 20 de bir başlatıyolar gece saat 1 e kadar bütün gece başka bir program koymuyo show tv böyle giderse show tvde yakında yayın hayatından kalkar dermişim:gul::gul::gul::gul:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
tüh benim cadsı duysa çok üzülecek nediye ara veriyorlar benim cadı çok seviyor bu diziyi:kizdim:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar