Bir reyting kurbanı daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
'Mükemmel Çift' reyting canavarına yenildi
Büyük iddialarla başlayan "Mükemmel Çift" isimli dizi dördüncü bölümü bile göremeden ekrandan kaldırılıyor..

mukemmelcift.jpg

Kanal D’de büyük iddialarla başlayan "Mükemmel Çift" isimli dizi reyting canavarına yem oldu..

Başrollerini Tardu Flordun ve Songül Öden’in paylaştığı dizi, Kanal D yönetimi tarafından ani bir kararla yayından kaldırıldı..

Günlerdir dördüncü bölümünün 13 Temmuz’da yayınlanacağı anons edilen dizi, yayından kaldırılarak yerine Geniş Aile’nin tekrarı kondu..

Mükemmel Çift’in yayınlandığı son hafta 8. sırada kalması dizinin sonu için yeteri kadar sinyal vermişti..

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
aslında ne acımasız bşey ya daha yeni başlamıştı bence bi kaç bölüm daha şans verilmeliydi ben izliyodum ama eksikleri vardı tabi. o kadar emek o kadar masraf havaya gitti

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Ben biraz baktım yayından kalkar diye düşünüyodum ki kalktı

Çok fazla dizi yayına koyacaklarına,az ve öz düzgün işler yapsalar keşke

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sen izlemesin o izlemesin kalkar tabi yayından:)) çok dizi başladı bu ara devamlı yeni diziler zaten yaz sanki millet her akşam evde oturup dizi izliyo her kanal bi dizi koysa yayına hem kaliteli olur hem izlenir her akşama ayrı bi yeni dizi çıkartırsan olmaz ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar