Bir tek israili kınamamız yeterli mi?

Y

yeşilçay

Misafir
Gazze, dort yani Israil olan bir yer degildir. Guneyinde Egypt denen, Islam dunyasina teror ithal edip kendi ticaretine bakan MUSLUMAN VE ARAP devlet vardir. Refah sinir kapisinin yarim metre otesi Gazzedir,
Misir devletine kizan yok, neden sinir kapisini acmiyorsun diye. Gemiler neden Misir limanina gidip Refah kapisindan Gazzeye gitmediler?

yukarıdaki yazıyı alıntıdır daha devamı var dı ama bu duygusal ortamda yayınlamak istemedim

ama düşündüm hadi itrail düşman mısır neden bu uygulamayı yapıyor:dusun:

OP
Y

yeşilçay

Misafir
valla kaçırmışım
bu müsibet bizi üzüntülere soktu canımızı yaktı
ama ''her şer de hayır,her hayırda şer vardır'
bu şerden bu hayır çıktı umarım bu refah kapısı açık kalır göstermelik açılmamıştır

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
göstermelik olduğunu sanmıyorum türkiye ile ilişkilerinin bozulmasını istemezler şudurumda sanırım-hmm-hmm

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Daha once aynı yardım kampanyası aracılıgı ıle Mısır dan da aynı yardım gerceklestırılmek ıstedı.Evet sınır kapısı kapalı oldugu ıcın Mısır kabul etmedı ve gayet ınsanı bır ortamda red cevabı verdıler.Kımsenın canına kastetmedıler.

Onlar da o zaman aynı tepkıyı verselerdı,Mısır sınırına dahıl olmayan bır yerde bu tıp bır saldırıyı gerceklestırselerdı emın olun bu ulke yıne aynı tepkıyı verırdı.

Sımdı Israıle karsı olunan tek vucut o zaman da Mısıra karsı olurdu....

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
evet kedijikim haklısın balım biz herzaman
TEK YÜREK TEK DEVLET TEK MİLLETİZ

KİMSE KARŞIMIZDA DURAMAZ NE İSRAİL Ş......... NEDE BAŞKA ÜLKELER

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE:bayrak::bayrak::bayrak:

OP
Y

yeşilçay

Misafir
GUARDIAN: OBAMA BİR DAHA İSLAM DÜNYASINA SESLENDİĞİNDE, SÖZLERİNE KİMSE KULAK ASMAYACAK

Gemideki siviller, İsrail askerlerinin öldürme kastıyla ateş ettiğini aktardı. İsrail'e yönelik tepkiler giderek artıyor. Peki birşeyler değişecek mi? Dün gelen bazı işaretler bu konuda ümit vadetmiyordu. Örneğin Mısır'ın Gazze ile sınırını geçici olarak insani yardımlara açması jestten ibaret. Gazze'nin ihtiyacı olan, gemilerdeki çimento, çelik ve inşaat malzemeleriydi. Bunlar İsrail'in geçen yılki cezalandırıcı saldırısının yarattığı hasarı onarmak için kullanılacaktı. Ancak dün bir Mısır güvenlik yetkilisinin de söylediği gibi, bu malzemeler yine geçemeyecek sınırdan. Dolayısıyla bu konuda değişen birşey olmayacak. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi oturumunda da kayda değer bir ilerleme olmadı. Vatandaşları İsrail komandoları tarafından öldürülen Türkiye, İsrail'i uluslararası hukuku ihlal ettiği gerekçesiyle kınayan bir açıklama yapılmasını, Birleşmiş Milletler'in konuyu soruşturmasını ve sorumluların cezalandırılmasını talep etti. Peki Orta Doğu'da yeni bir yaklaşım sözü veren adamın yönetimi ne yaptı? Eski yaklaşıma geri döndü. Amerika Birleşik Devletleri Türkiye'nin haklı taleplerini sulandırdı. Obama bir daha İslam dünyasına seslendiğinde, sözlerine kimse kulak asmayacak. Bunun sorumlusu da başında bulunduğu yönetimden başkası değil."

adamlar objektif yazmış

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar