Birazda benden masa üstü resimleri

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396

spoiler-plus.gif

Коллекция в строгих, темных тонах

spoiler-minus.gif
Нажмите, чтобы посмотреть эту коллекцию

Коллекция обоев со знаменитостями в платьях

spoiler-plus.gif

Коллекция графики и креатива

spoiler-minus.gif

Коллекция без определенной темы

spoiler-plus.gif

N

Nelly

Misafir
bence erkek resmi koysaydın daha iyiydi ben zaten kadınım nie bakıyım ki masaüstünde bunlara dimi ama :zonk::zonk:

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
ha ayrıca görsel olarak göze güzel gelen herşey insanın içini açar. ben kadın yada erkek resimlerine güzelolana bir tabloya bakar gibi bakarım. bunlardanda farklı duygular beslemem.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Ellerine sağlık Okypete renkler falanda şahane bazılarını kullanabilirim moda ile ilgili olan kişilerin ilgisini çekecektir...

İstek yapabilirmiyim canım :panter: sen güzel fotolar buluyorsun şöyle stilistlik vs gibi fotolar bulursan eklermisin ilgili bölümüne silüetler falan...

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Ellerine sağlık Okypete renkler falanda şahane bazılarını kullanabilirim moda ile ilgili olan kişilerin ilgisini çekecektir...

İstek yapabilirmiyim canım :panter: sen güzel fotolar buluyorsun şöyle stilistlik vs gibi fotolar bulursan eklermisin ilgili bölümüne silüetler falan...

sağol canım. evet modayla ilgili olanların dikkatini çekecek masa üstü resimleri bunlar.
siüetler derken canım,nasıl silüetler. stilistlerin çizimlerindenmi bahsediyorsun acaba.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
sağol canım. evet modayla ilgili olanların dikkatini çekecek masa üstü resimleri bunlar.
siüetler derken canım,nasıl silüetler. stilistlerin çizimlerindenmi bahsediyorsun acaba.

Silüet nasıl çizilir başlığına eklemeye çalışıyorum ama fazla bulamadım sen kesin bulursun dedim daha teknik çizimler oluyor valla ne eklersen kabulüm yani :D

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
cok güzeller canim emegine saglik ben kullanirimda ersim ayni aksam degistirir:3:

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
masa üstüğ resmi değilde kıyafet defilesi gibi bnece çok hoş durmaz emeğine sağlık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar