Birbirimizden farkımız nedir

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
soruisareti.jpg

Kimimiz mavi gözlü, kimimiz ela gözlü, kimimiz kahverengi, kimimiz yeşil, kimimiz siyah, kimimiz lacivert gözlü

Kimimizin saçı sarı, kimimizin siyah, kimisinin kumral, kimisinin kınalı ve hatta kimisinin beyaz

Kimimizin elleri, kolları var, kimimizin yok
Kimimizin bacakları var, kimimizin yok
Kimimiz dünyayı görüyor, kimimiz görmüyor ve hatta kimimiz keşke görmeseydim diyor.

Kimimiz duyuyor, kimimiz duymuyor ve hatta kimimiz keşke hiç duymasaydım diyor.

Kimimiz bol bereket içinde yemek yiyor, kimimiz yiyemiyor ve hatta kimimizin daha ilk yudumda boğazından geçmeden yiyemeyenleri düşünüyor.

Kiminin tırnakları uzun, kiminin değil, kimimizin hiç tırnağı yok belki uzamıyor.

Kimimiz ruj sürüyor, kimimiz sürmüyor
Kimimiz makyaj yapıyor, kimimiz tercih etmiyor ve hatta kimimiz yüzündeki maskeli makyajla dolaşıyor.

Kimimiz konuşabiliyor, kimimiz konuşamıyoruz; kimimiz ise ah dilimi eşşek arısı soksaydı da konuşmasaydım diyor.

Kimimizin işi var çalışıyor, kimimizin işi yok çalışamıyor, kimimiz ise ah şöyle evimde bir oturacak; ayaklarımı dikip gerine gerine yatacaktım, kimimiz ise haline şükret! iyi ki işin var, ya olmasaydı diyor.

Kimimiz okuyor, eğitim alıyor, kimimiz okumuyor ya da okuyamıyor; kimimiz okuyupta ne yapacaksın diyor; kimimiz okumaktan adama zarar gelmez diyor.

Kimimiz araştırmayı seviyor, kimimiz sevmiyor, kimimiz bana ne başkaları araştırsın bulsun, ben hazıra konarım diyor.

Kimimizin bol bol parası var canı istediği gibi har vurup harman savuruyor, kimimizin hiç parası yok olanlara baka kalıyor.

Kimimiz tutumlu, idareli; kimimiz tutumsuz idaresiz.

Kimimiz yan gelip yatmayı seviyor; kimimiz karınca gibi çalışıyor.

Kimimiz evleniyor, kimimiz evlenmiyor, kimimiz evlendiğine pişman oluyor, kimimiz evlenmediğine pişman oluyor.

Kimimiz ah keşke bir çocuğum olsaydı diyor, kimimiz Allah çocuklarımı bağışlasın diyor, kimimiz şimdiki aklım olsaydı hiç çocuk yapar mıydım? Diyor.

Kimimiz anne oluyor, kimimiz baba, kimimiz anneanne, kimimiz dede, kimimiz babaanne, kimimiz hala, kimimiz dayı, kimimiz teyze, kimimiz amca, kimimiz enişte

Kimimiz ağlıyor, kimimiz gülüyor, kimimiz ağlayana gülüyor, kimimiz ağlanacak haline

Kimimiz mutlu, kimimiz mutsuz

Kimimizin hayali düşleri var, kimimizin gerçekleri

Kimimiz hayal kırıklığı yaşıyor, kimimiz hayallerle yaşıyor, kimimiz hayallerinin peşinden koşuyor.

Kimimiz gerçeklerle yaşıyor, kimimiz gerçeklerden kaçıyor.
Kiminin annesi var, kiminin babası.
Kimimiz hem öksüz, hem yetim; kimimiz ya yetim, ya öksüz

Ve daha bir sürü şey. Hiçbirimizin birbirimizden tek bir farkı bile yok aslında aramızda. Sadece unutulan tek bir gerçek var; oda hepimizin insan olduğu…..

Alıntıdır..

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
Hiçbirimizin birbirimizden tek bir farkı bile yok aslında aramızda. Sadece unutulan tek bir gerçek var; oda hepimizin insan olduğu…..

nekadar dogru gercekten okadar cok unutuyoruz kı ınsanlıgımızı ınsanlıklarını...:gitme:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
Hiçbirimizin birbirimizden tek bir farkı bile yok aslında aramızda. Sadece unutulan tek bir gerçek var; oda hepimizin insan olduğu…..

nekadar dogru gercekten okadar cok unutuyoruz kı ınsanlıgımızı ınsanlıklarını...:gitme:

hak veriyorum sana canısı doğru söyledin
malesef insanlığını unutan o kadar insan varki

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar