Biri kapınıza bir bebek bırakıp kaçsa ne yapardınız?

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
ben ilk iş doktora götürürdüm beslerdim ve polisi arardım ama en çokta aglardım bırakanıda ALLAH'a havale ederdim:kizdim: ve mutlaka karakola gider hatta yurda gidip sıksık ziyaret ederdim

uzun süre kendime gelemezdim :aglayan:

G

guzelcem

Misafir
Eşim ilçe emniyet müdürü:kayris: bebişide alırdım, karnını doyurur yıkar uyuturdum:bebecik dinlenmesini sağlardım doktorada götürür muayene etdirirdim, sonra eşime emniyete teslim ederdim ama çok çok üzülürdüm anası babası olacak şerefsizlerede :alsana:-kizgin:alsana:-kizgindayak atardım:alsana:

G

guzelcem

Misafir
Olan masum yavrulara oluyor yazıkdır günahdır:mendil::bebecik ALLAH merhamet versin vicdansız anne-babalara:alsana:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Evet önce sağlık kuruluşuna götürürm sonra Emnyete haber veririm.olayı sonuna kadar takip ederim.Bu soru bir anımı canlandırdı anlatmadan edemeyeceğim.Bulunduğum Mahallede bir komşunun kapısına bebek bırakılmış.Oda almış Emniyete götiürmüş.Çocuğu olmayan bir arkadaşımız bebeği evlatlık almak istedi.Olaydan haberimzde İlçe Hükümet Konağında çalışıyor olmamızdan kaynaklandı.Gelgelim bebek kapısına bırakılan adamın gayrimeşru bebeği çıktı.:kahve::kahve:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bebek icin cok üzülürdüm. Polise bildirirdim ve cocugu takipe alirdim.

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
filmlerdeki gibi bakıp büyütme imkanım olsaydı kimselere vermezdim bi yavrumda o olurdu ama işin kanun yönüde olduğu için önce ilk müdaheleleri yapar( karnını doyurur, altını değiştirir vs..) sonrada polise haber verirdim galiba. inşallah hiçbir bebek yaşamaz bu olayı tek temennim bu:sinifsinif:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar