Biskrem yapımı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.106
Tepki
83.493
Puan
113
Konum
İstanbul
resim


Biskrem kurabiyeler:

125 g. yumuşak margarin veya tereyağı
1,5 çay bardağı sıvıyağ
1,5 çay bardağı yoğurt
1,5 çay bardağı şeker
1 paket vanilya
4 su bardağı un
25 tane bayram çikolatası

*kabartma tozu kullanılmıyor.

Çikolata hariç yoğurun.Hamurdan yarım limon büyülüğünde parçalar koparın.
Hamuru elinizde açın -bir bardakla da açabilirsiniz- tam ortasına çikolata k
oyun.Üstlerine ince bir bıçakla baklava dilimi şekil verin.Önceden ısıtılmış 170C fırında renk alana kadar pişirin.

Alıntıdır
 
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.106
Tepki
83.493
Puan
113
Konum
İstanbul
Elmalı biskreme bayılırdım ben artık yapmıyorlar :hihh:
 

nar-ı beyza

Daimi Üye
Katılım
15 Ekim 2012
Mesajlar
1.174
Tepki
1.230
Puan
113
Konum
ŞANLIURFA
çok güzel görünüyor ellerinize sağlık canım istedi
tatlı krizim tuttu yine of ya
yaprak çikolata soğuyunca sertleşmedi mi tekrar
 
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.106
Tepki
83.493
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu alıntı tarif ben yapmadım o yüzden sertleşip sertleşmediğini bilemeyeceğim ama denemek lazım :ask:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst