bitter_im (19) sitemizin bebeği nice mutlu yıllara fıstığım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
birthday_small.gif
bitter_im (19)

sitemizin bebeği fıstığım 19 yaşına girmiş -hmm
nice senelere mutluluk huzur ve benle canım benım :eek:
candleshappybirthdayeo1.jpg

dogumgunu273wo1ak7mb0gxzb6.gif

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105

[dm]/xd4wzj_happy-birthday-to-you_music[/dm]

Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..
Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...

G

guzelcem

Misafir
RABBİM hayırlı sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin canısı mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun ömrün mutluluklarla dolsun....:eek::eek::eek::iloveyou:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.328
birthday_small.gif
bitter_im (19)

sitemizin bebeği fıstığım 19 yaşına girmiş -hmm
nice senelere mutluluk huzur ve benle canım benım :eek:
candleshappybirthdayeo1.jpg

dogumgunu273wo1ak7mb0gxzb6.gif

bitter niçe yıllara canısı
sevdiklerinle bir ömür bou güzel günler geçirmen dileğimle

Ooooo demek yaş 19 oldu heeee:dusun:

Iyıkı dogdun mutlu huzurlu hayat senınle olsun tum sevdıklerınle ınsallah:eek:

[DM]video/x8wwsa_doyum-gunu_music[/DM]

Nice mutlu yıllara Bitter çikolatam:pasta:pasta:pasta

r48hzakxqlo.gif

b_iyi-dilek-melek.jpg

Sevdiklerinle daha nice mutlu yıllara bebeğiiiimmmm:besik:çok çooookkkkk öptüüümmmm:eek:

dogum gunun kutlu olsun canim nice senelere:eek:

[dm]/xd4wzj_happy-birthday-to-you_music[/dm]

Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..
Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...

Nice mutlu yıllara canım.

İnşallah güzel, sağlıklı, mutlu ve de huzurlu bir ömür seninle olur-hmm

RABBİM hayırlı sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin canısı mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun ömrün mutluluklarla dolsun....:eek::eek::eek::iloveyou:

iyiki doğdun bitterim çukulatam yüzün hep gülsün neşen hiç eksik olmasın hep mutlu sağlıklı huzurlu ol.:eek:

ayyyyy cok duygulandırdınız beni inanın canlarım benim her biriniz ayrı ayrı duygu kattınız.. Cok ama cok tesekkür ediyorum sizleri cok seviyorum..
Ama.. Gülümse ablam msjında gecmiş seneye dönüp baktıgında ne kadar güzel bir yıl gecti diye bir sansım hic bir dogum gunumde olmadı her sene berbat gecio umarım bu yeni yasım ugurlu gelir :gitme:
cok ösledim sisleri beeeeeeeeeeeeeeeeeeeenn :bitter::bitter:
pc mi yaptırmam lazım biran önce :gitme:

kendinize cok iyi bakın öpüyorum coookkk cok tesekkür eder,m benim doqum gunumu kutladıgınız icin -hmm
:hhhhhh::hhhhhh:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara bitterim çikolatam benim
seni çoooookkkkkseeevvvviiiiyyyooorrruuuuuuuummmmmmm:eek::eek::eek:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Bitter çikolatam iyiki doğdun canım benim:eek:
Bu kadar büyüdünmü be fıstığım,valla elimizde büyüdün zaman nasıl akıp geçiyor:gitme:
Sağlık,mutluluk hep seninle olsun:eek:
Gülen yüzün hiç bir zaman solmasın:eek::iloveyou:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.328
:cokkomik: sahım valla gülesim geldi daha bebeydim ayol buraya geldigimde :bebek:
simdi ise genc olgun bir baaaaaaaaaayan oldum :)
bu arada bitanecik dostumun bu cumartesi pazar dugunu var ve bitteriniz cok şık olacak veeee
bitteriniz nikah şahitligi yapacak
öpüyorum kocaman canlarım cok tesekkürler tekrar :)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.328
Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara bitterim çikolatam benim
seni çoooookkkkkseeevvvviiiiyyyooorrruuuuuuuummmmmmm:eek::eek::eek:

doğum günün kutlu olsun bitanem mutlu huzurlu sevinç ve neşeyle nice senelere:eek::eek::eek::eek::eek:

ççoook tesekkür ederim canlarım benim birlikte nice senelere daha büyücem beennn sora size beni istemeye geleceklerrrr sora sizde 1. de vermicenis daha dügün yapıp döktürcesss :)
ben sizden hic koparmıyım muaaaaaahhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar