Bitter_im msn adresini bulduk merak eden buraya :ko
:ko :ko
Ne zaman gelin kaynana oldunuz sizkızarmı dersin yok yaaa kaynanasına kızmaz o kıyamaz
Ne zaman gelin kaynana oldunuz siz
Vay bitter yine yapmış yapacağını bak sennnnnnn
Bende senin arkana saklanırım ablacım,malum oklavan ile herşeyin üstesinden geliriz biz.
Bitterin zulmünden bile
:bayil::bayil:Bitter_im msn adresini bulduk merak eden buraya :ko
benim gibi enteresan mı nan benim nerem enteresan :ko:nazo::nazo::nazo::nazo:
Bitter msn adresinde senin gibi enterasanmış lo:nazo:
Babandan gelip alırım bak seni
:ne::ne: senidemi kaybettik.. vışşş :bayil: nen sen ne biçim kaynanasın hani berkeye alıyordun beniAblam kopalım bitter yokken biz şimdi rahat rahat.
Zaten kendisi geldiğinde kopan bağları sık iğne yapar bizim bitter:gul:
Çok kızzdım okadar kızdımki wc nasıl küssem aceba :hihh: bi kere msn adresim öle deil bak böle yaklaşma komadakızarmı dersin yok yaaa kaynanasına kızmaz o kıyamaz
sen nereye kaçıyon bakem kesin bu resmi bulup sen vermişsindir teyzoşa :hihh:Ne zaman gelin kaynana oldunuz siz
Vay bitter yine yapmış yapacağını bak sennnnnnn
Bende senin arkana saklanırım ablacım,malum oklavan ile herşeyin üstesinden geliriz biz.
Bitterin zulmünden bile
kaçmaz benden öle şeyler :ko bi ara neler giydikte coşturuyordum bunlarıAboooo sen uyuyon anacımmm biz hamam sefası bilem yaptık :ko şiiii duymasın da çok guzel de frikik veriyor heeee :nazo:
Burdayım bacım sen uyma onlara :kobitter_im nereye gittiiii
aha babayı alırsınız hae :ko:ko:ko
aaa sahım ben caldım bunlar gelın kaynana oynadı
göbecikleri çok iyi atıyodunohhh yandannnn hemi oynadım hemi gelini aldım sefam olsun ohhhhhhh :ko
Kız biter ne bu hal yedi kocalı hurmuzu geçitin. Sitede elini sallasan senin müstakbel kaynanana çarpıyor :dill:
Kız beni niye araya sıkıştırıyorsun
göbecikleri çok iyi atıyodun
Kız beni niye araya sıkıştırıyorsun
üzerinize afiyet çok iyi sallarım :ko