Bitterçikilata

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
Merhabalar;
Üye sözlük siz değerli üyelerimiz içindir.
Üyemizi tanıdıgınız kadar yorumlayabilirsiniz.
@Bitterçikilata adlı üyemizi nasıl tanırsınız?

Not; Samimiyetiniz,sevginiz vs.. yorumlayabileceğiniz bir topiktir, kırıcı sözler söylemek ve hakaret etmek yasaktır.

Sohbete döndürmeden sadece kişinin size ne ifade ettiğini yazın lütfen
:tatlim:

Elif_Eylul

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
133.781
@Bitterçikilata bilmem kaç senesiydi,bir siteden tanıstık ogünden buyana hâlaa mesajlasıp telefonda konusuyoruz
Görmedim keske tanışip oturup bir kahve içseydik diyebilcegim bir insan,
Onu tanıdığım kadarınla,güzel bir anne,güzel bir eş ve sadık bir arkadaş,derdini anlatırsan derdini dinleyip sana yol gösterir,eli cömert paraya önem vermez ve herkesi düşünür,biraz fazlasıyla temizlik hastası bunuda ekleyim
Ama onu tanıdigım icin cok.mutluyum❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Ayın Üyesi
Tepki
92.290
@Bitterçikilata bilmem kaç senesiydi,bir siteden tanıstık ogünden buyana hâlaa mesajlasıp telefonda konusuyoruz
Görmedim keske tanışip oturup bir kahve içseydik diyebilcegim bir insan,
Onu tanıdığım kadarınla,güzel bir anne,güzel bir eş ve sadık bir arkadaş,derdini anlatırsan derdini dinleyip sana yol gösterir,eli cömert paraya önem vermez ve herkesi düşünür,biraz fazlasıyla temizlik hastası bunuda ekleyim
Ama onu tanıdigım icin cok.mutluyum❤️
Yaaa ama gözlerim doldu ❤️❤️ Bnde çok mutluyum çok teşekkür ederim düşüncelerin için
İyi ki Bnde tanımışım ❤️❤️tanışmışız

Maya.

Daimi Üye
Tepki
41.632
Canııımmm arkadassıımm bir kere görüştük ama oturup bi kahve içemedik kara kızanı sağolsun haha ama çok sevdim onu. Tam bir temizlik hastası evet bence ruh hastası ne gerek var ya? haha içi dışı her yeri temiz :toz::denizkizi:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Ayın Üyesi
Tepki
92.290
Canııımmm arkadassıımm bir kere görüştük ama oturup bi kahve içemedik kara kızanı sağolsun haha ama çok sevdim onu. Tam bir temizlik hastası evet bence ruh hastası ne gerek var ya? haha içi dışı her yeri temiz :toz::denizkizi:
Yaaa ponçikin anası haha
Yapmıyorum artık nazar ettiniz :hııh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar