"'Biz erkeğiz, canımız istiyor' diyerek tecavüz ettiler"

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
"'Biz erkeğiz, canımız istiyor' diyerek tecavüz ettiler"

Mahkemede nasıl tecavüze uğradığını anlattı

570466_detay.jpg

Neşet KARADAĞ/ ADANA (AHT)

Adana'da uğradığı tecavüz sonrası ailesinin "Yırtıksın, s...n" gibi sözlü baskılarına dayanamayıp evden kaçan E.K.'ya (19) tecavüz ettikleri iddia edilen 3 kişinin yargılanmasına başlandı. E.K., mahkemede nasıl tecavüze uğradığını anlatırken, "Biz erkeğiz, canımız istiyor' diyerek sırasıyla tecavüz ettiler" dedi.

İlkokulu bitirdikten sonra okula gitmeyen E.K. geçen yıl tanıştığı bir müzikholde çalışan C.K.'nın 'Seninle evleneceğim' sözüne inandı ve cinsel ilişkiye girdi. Ancak C.K. evlenmekten vazgeçince genç kız iddiaya göre ailesinin "yırtıksın, s...n" gibi sözlü baskılarından bunalıp 12 Haziran'da evden kaçtı. Bir hafta parklarda yatan E.K. cep telefonuyla kendisini arayan gece bekçiliği yapan arkadaşı Fırat G'ye (26) sığındı.
Ancak G., iddiaya göre götürdüğü evde E.K.'ya tecavüz etti, ardından çağırdığı arkadaşları Barış L. D. (21) ile Abdullah E. (29) de genç kıza tecavüz etti. 3 kişinin kendisini eve kilitleyip tehdit etmesine rağmen genç kız polisi arayıp yardım istedi. Polis tarafından kurtarılan E.K.'nin iddiaları üzerine tutuklanan G. ve serbest bırakılan 2 arkadaşı, Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'zorla ırza geçmek ve hürriyeti yoksun bırakmak' suçlarından 25'er yıl hapis cezası istemiyle yargılanmaya başladı.
Duruşmaya tutuklu G. ile tutuksuz E. katıldı. Askerde olan D. ise gelmedi. Tecavüze uğrayan E.K. de, annesi D.K. (49) ve babası N.K. (65) ile birlikte mahkemeye geldi. G. suçlamayı kabul etmeyip kendisiyle defalarca ilişkiye girdiğini, olay günü de ilişkiye girdiklerini belirterek, arkadaşlarının ilişkiye girip girmediğini bilmediğini öne sürdü.

E.K. ise, G.'nin kendisini "Elime düştün, bir hafta burada kalacağız, seni İstanbul'a götüreceğim" diye tehdit edip tecavüz ettiğini söyleyerek, "İşe giderken de Barış'a da 'ilişkiye girmek istiyorsan gir' dedi. Kabul etmeyince Barış da tecavüz etti. Ertesi gün Fırat G. bir kişiyi daha aradı, gelemeyeceğini söyleyen kişiye 'Geçenkini kaçırdın, bunu kaçırma' dedi. 5 dakika sonra Abdullah geldi. Ağzımı kapatarak, 'Biz erkeğiz canımız istiyor' dedikten sonra zorla bana sahip oldu" dedi.

Baba N.K. de "Kızımı İstanbul'a kaçırıp erkeklere para karşılığı pazarlıyacaklarmış" diyerek sanıkların cezalandırılmasını istedi. Duruşma, sanıklar E. ile D.'nin savunmalarının alınması ve E.K.'nin ruh ve beden sağlığının bozulup bozulmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınması için ertelendi.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Okurken sinir oldum, nasil bir lafmis o ya. "Biz erkegiz, canimiz istiyor" -kizgin

Kizda en basta hata yapmis. Keske, seninle evlenecegim diyen cocuga inanmasaymis. Hayatta hic bir seyin garantisi yok. Hersey yerinde ve zamaninda güzel.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
benim de bu tip adamları kesmek istiyo canım napıcaz...herkes canının istediğini yapsaydı....pislikler-kizgin

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
ayyy
bu nasıl bi yaşanmışlık
bu tip erkekler nefret ediyorum erkekligi sırf fazlalıklarında sanıyorlar
kızda da hata var ama sonucu böyle olmamalı:dertli:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
kızın hayatını mahvetmişler yazık ya kızda ne kadar safmış inanmış -kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin oh cezalarını çeksinler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar