"Bizi rahat bırakın"

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
"Bizi rahat bırakın"

Kendisini aldatan Kristen Stewart’la yeniden görüşmeye başlayan Robert Pattinson, önceki gün Los Angeles Havaalanı’nda affettiği sevgilisiyle birlikte görüntülendi

attachment.php

Ailesinin özellikle de kız kardeşlerinin Stewart’la barışmaması yönündeki baskılarına kayıtsız kalan ünlü aktör Robert Pattinson, “Artık kimse bize karışmasın. Bizi rahat bırakın. Kristen’ı seviyorum, geçmişi unuttuk, geleceğe bakıyoruz” diyerek çevresine rest çektiği öğrenildi.

HAMİLE Mİ?
Kristen Stewart’ın hamile olduğu iddia edildi. Magazin dergisi OK! terapi gören ve kısa süre önce barışan ikilinin çocuk sahibi olacaklarını yazdı.

Haber Türk

Ekli dosyalar

• 798329_detay.jpg
    798329_detay.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 66

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
sadece reklam olsa yine iyi hayatları basit iğrenç mide bulandırıcı. onlara özenen bizim sanatçılarımızda geleneklerini unuttu. onları örnek alan gençleri saymıyorum bile:uzgun:
Şaşırıyorlar,kamera karşısında olmak,sanatını daim ettiren insan bana göre örnek olmalı,her anlamda.
Topluma iyi mesajlar verendir.

Tepki
53
ben eski sanatçıları daha çok beğeniyorum orhan gencebay olsun filiz akın emel sayın türkan şoray olsun hepsi çok elit insanlar. hele geçen hafta bir haber kanalında türkan şorayla röportaj yapıyorlar kadın ağzından çıkan kelimeleri 3 defa düşünerek söylüyor utançtan kıpkırmızı oldu gözleri doldu.
yeni nesil öylemi. sırf magazinde yer almak için danışıklı dövüş ile kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir ilişki düzeni kurmuşlar kendi bedenlerinin reklamını yapıyorlar. :sinirli:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.932
Kristen Stewart bana çok sorunlu bir tip gibi geliyor nedense hali tavrı bile bir tuhaf :ne:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
sizin için bir sorun teşkil etmiyorsa bizler içinde no problem..

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.373
Bi ben ünlü olamadim yaa keske bende olsam ama yok bunlar işi bilmiyor ben ünlü olamadan ortalık calkalınıyor zaten aldatmadığım irkek sinek kalmadi :kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar