Bolero, yapılışını bilen varmı?

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
attachment.php

nette buldum. acaba tam olarak yapılışı hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olurmusunuz?

Ekli dosyalar

• bolero.jpg
    bolero.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 142

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
386d1264967298-bolero-yapilisini-bilen-varmi-bolerojpg

su ay cım canım resimde gördüğüm kadarı ile yardımcı olmaya çalışıyım...kol altının alt kısmında zincirle bir yuvarlak yapıyorsun...uzun zincirler çekip tekrar yuvarlağa batıyorsun...bu zincir işlemini yuvarlağın yarısına uyguluyorsun...sonra zincir dizilerini zincirlerle birbirine bağlıyorsun...bu zincirlere bir sıra trabzan yapıp dolduruyosun...trabzanların üstüne bir sıra delik örüyosun...sonra gene uzun zincirler çekiyorsun...zincirleri gene birbirine zincirle bağlarken omuz kısmı ve arka yaka dönümü içinde zincir çekiyorsun...bu zincirlerin üzerini trabzanla dolduruyosun sonra bir sıra delik örüyosun...sıra tekrarları oluyo şekilde gördüğün gibi...istersen ipine inci geçir örerken örgüne kat canım...sonra omuz kısmından başlayarak artırarak kol yapılıyo...bu modelin resminin büyük çıktısını alrsan bakarak rahatlıkla yapabilirsin canım...:)

OP
su.ay

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
teşekkürler. yine imdadıma yetiiştin. çok güzel anlatmısın. ablam sağolasın.:eek::eek::eek::eek:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
yardımcı olabilirsem ne mutlu bana canım...kolay gelsin bitanem..hamaratım benim -alkis:orgu:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
bencede cooooooooooooook guzellll,arkadasin anlatimindan yola cikarak yapmaya calisicam,tesekkur ederim her ikinizede:panter::eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar