Boleyn Kızı / The Other Boleyn Girl

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
2436393282f60d8952f0bwq4.jpg

Alıntı
Philippa Gregory'nin aynı ismi taşıyan kitabından uyarlanan filmin konusu; iki kız kardeşin (Scarlett Johansson ile Natalie Portman) Kral VIII. Henry'i (Eric Bana) etkilemek için biribirleriyle yarışmalarıdır.

Mary Boleyn, on dört yaşında, masum bir kız olarak kraliyet sarayına geldiğinde, VIII. Henry'nin gözlerini kamaştırır. Gördüğü ilgiyle tüm varlığı alt üst olan Mary, hem altın prensine aşık olur, hem de gayrıresmi kraliçe olarak her geçen gün artan rolüne. Ancak öyle bir an gelir ki, kralın kendisine olan ilgisi gittikçe azalmaya başladığında, ihtiraslı planlar yapmakta olan ailesinin piyonuna dönüştüğünü fark eder ve en yakın arkadaşından uzaklaşmaya ve rekabet etmeye zorlanır: Kız kardeşi, Anne Boleyn'den. İşler iyice çığırından çıktığında ailesine ve kralına baş kaldırması gerektiğinin farkına varır ve kaderini kendi çizer.

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
bu fılmı sınemada ızlemıstım gercekten cok etkıleyıcı ve cok guzel bır fılmdı :eek: daha sonra kıtabını da okudum gercekten guzel bır konu ve fılm olmus..:hhhhhh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar