Boncuk örtüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
sonunda çok öğrenmek istedğim boncuk işini öğrendim. netin başında iğne kırarak, boncuk kırarak sonunda bitirdim. çok ta ustaca olmasada yapmayı başardım olsun. burada bayanlar salon takımı yapıyormuş bu renklerden . belki bende takım yaparm.bakın nasıl olmuş.

OP
su.ay

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
Çok güzel olmuş canısı,güle güle iyi günlerd ekullan

çeyiz tamamlanıyo desene

oooofff çeyiz çoktan tamamlandı da bunlarda ilaveler.can sıkıntısından ya. ne iş yapacağımı şaşırdım herhalde. ama artık çeyiz işlerine ara verceceğim gailba .. bir iş başvurum var. hiç hesapta yokken üniversitenin sekreter ve memur alımı varmış. dayım hemen aceleyle ne olduğunu anlaamdan beni çağırmasıyla başvuru yaptık. bugüün yarın sonuç bildirilecek. çok heyecanlıyım 33'ün de memur mu olacağım neee?

haber bekliyorum.dualarını beklerim canımmm.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
oooofff çeyiz çoktan tamamlandı da bunlarda ilaveler.can sıkıntısından ya. ne iş yapacağımı şaşırdım herhalde. ama artık çeyiz işlerine ara verceceğim gailba .. bir iş başvurum var. hiç hesapta yokken üniversitenin sekreter ve memur alımı varmış. dayım hemen aceleyle ne olduğunu anlaamdan beni çağırmasıyla başvuru yaptık. bugüün yarın sonuç bildirilecek. çok heyecanlıyım 33'ün de memur mu olacağım neee?

inş bitanem olur

hakkında hayırkısı neyse ol olusn,dualarım seninle

OP
su.ay

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
:bayil:Büyük bir sabır gerektirir,ellerine sağlık:hhhhhh:

ooo sorma. iğne kırılır, boncuk çatlar. kafayı yiyecektim.:kizdim::kizdim: ama hırs yapmıştım. yarım bırakamadım. aslında yaptığım işler hep yarım kalırdı. çok sabırsızım çünkü. ama bu sefer annem bunu yarım bırakma.:kizdim: bitir bari dedi de. öyle bitirdim.-hmm-hmm-hmm

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177

hakkinda hayirlisi olur insaallah canim dualarim seninle

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
su.ay canım ellerine sağlık :bayil::bayil::bayil: çok güzel olmuş :gulcicek: tam sorucaktım sana boncuk işini ne yaptın diye :dedikodu: sen bitirip resmini eklemişsin bile :saskin: :dislek::dislek::dislek:

OP
su.ay

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
teşekkürler incimmm.

teşekkürler nesrin ablamm.yapmaya çalıştım. beğenmene sevindim.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Resimler gözükmüyor. Bu yüzden geri dönüşüme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar