Borç veripte alamadığınız oldu mu?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
benim 5 10 filan oldu tabi de büyük rakam borç zaten vermedim kimseye o kadar param olmadı hiç ama sonuçta borç diye alınıp verilmemesi kötü bişey

ozlemce

Daimi Üye
Tepki
258
oooo benim cok oldu, ufak ve buyuk rakamlar ama hala akillanmadim......ve hicbirsey de yapamiyorum, yani gidip de diyemiyorum su borcunu artik ödermisin diye üstelik bir daha isterse birdaha veriyorum......esim bu yüzden benimle dalga gecer, ee haksiz da sayilmaz yani!

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
oooo benim cok oldu, ufak ve buyuk rakamlar ama hala akillanmadim......ve hicbirsey de yapamiyorum, yani gidip de diyemiyorum su borcunu artik ödermisin diye üstelik bir daha isterse birdaha veriyorum......esim bu yüzden benimle dalga gecer, ee haksiz da sayilmaz yani!

bende isteyemezdim de ama hayatta bi daha vermezdim seninki de baya kötü canımm:)

ozlemce

Daimi Üye
Tepki
258
evet bende biliyorum ama esimin de dedigi gibi hayir demegi ögrenemiyorum bir türlü :(

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Birkaç kez ufak mebla denebilecek cinsten geri gelmeyen borç vermişliğim var , hepsi de güvendiğim insanlardı ne yazık ki..
3 ün 5 in geri gelmemesi değil de , benim onları önemsediğim kadar onların beni önemsememiş olduklarını görmek üzmüştü..

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
zamanında bir arkadaşıma 150 tl vermiştim para istemeyi sevmem ama beni istemeye mecbur bırakmıştı alana kadar anam ağlamıştı

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.123
Ben de abime verdim, yıllar oldu bekliyorum hala gelir mi acaba diye :ilknur:

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
benimde oldu çok büyük bi mebla değildi ama olsun baktım geri vermeye pek niyeti yok istedim alana kadarda uğraştım

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
evet oldu verdigim büyük meblaydi kücük kücük alana kadar anam agladi halada bitmis degil:dertli:
ve hala o kisi beni ariyip yine para istemeye utanmiyor:dertli:

H

Hera

Misafir
Verdim Büyük Mebla Halen daha alamadım Lakin Allahın Mükafatı Büyüktür diyorum Neticede O İnsana En ZOR zamanında Yetiştim Belki Alnımın Terini Verdim benimde Allah katında Köşklerim Saraylarım Vardır diye düşünüyorum Sonuçta Yardım severim Ve iyi Niyetliyim Allahım Büyüktür değilmi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar