Boşanma lafını çok eder misiniz?

melek25

Daimi Üye
Tepki
1.542
eşimle 8 yıldır birlikteyiz ,2 yıldır da evliyiz -hmm

çok şükür ne sevgiliyken ,ne de evlendikten sonra ayrılığın lafı olmadı ,Allah korusun sürekli boşanmaktan mahsetmek evliliği yıpratır bana göre.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence devamlı boşanma lafı edeip boşanmamak eşiinin ciddiye almamasına sebep olur ve çok rahat kullanılan bi lafa dönüşür nasılsa gitmiyo düşüncesi olur ben daha ,ki aylık filan evliyken demiştim hatta çıkıp gidiyodum da zorla tuttu beni ama devamlı kullanmam gerçekten düşünüyorsam söylerim o da bi kere oldu işte

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
2 kez beni delirtmişti, o zmn demiştim:D Tabii ciddi değildim o da ayrı:D:D

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
evet bir kezz olmustu
piskolojim cok bozukken
oda esim yüzünden aldigim bir karar diildi
ama sükür ki esim bizden asla vazgecmedi
insaallahda ne söylemek nede duymak zorunda kalmam

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
esımle kızdıgm bı kac olayda bende dedım malesef:(
ama esımın sağduyusu ıle atlattık ıtıraf edıyorum
yanlıs bır davranıstı ne olursa olsun gercekten olmucak bıseyı
bosanmayı dıle getırmemek gerek cıddı degılsek kı
Rabbım cıddı olucak olaylardan korusun bızı

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Boşanma lafı eşler arasında ne kadar telafüz edilirse o evlilikteki sorunlar maalesefki daha çok büyüyor,çözülmez bir hal alıyor.
Bende bir kaç kez söyledim eşime karşı ve artık dilimi eşşek arıları soksun ki etmez olaydım:dil:

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
Çok sevdiğim bir kelime deil kızgınlıkla sölenen kelime insanı dönülmez bir yola malesef sürüklüyor 10 sene sonra tekrar nikah masasına oturmakda var bknz şekil a [Gülümse] tabiki aynı kocayla.:dil:

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Allah korusun hayatta en çok korktuğum şeydir.Şİdiye kadar hiç ağzıma almadım inşallahta almam.

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
17 yılda hiç söylemedim desem yalan olur heralde, yeni evliliklerimizde konusu bile geçmezdi ama belli yıllar geçtikten sonra tahammül sınırları azalıyor malesef ve bu anlamda 2 kere çok ciddi karar almıştım ki beni durdurdu..
Allah herkesin evine mutluluk versin..

Madmazel

Daimi Üye
Tepki
2.700
bence devamlı boşanma lafı edeip boşanmamak eşiinin ciddiye almamasına sebep olur ve çok rahat kullanılan bi lafa dönüşür nasılsa gitmiyo düşüncesi olur ben daha ,ki aylık filan evliyken demiştim hatta çıkıp gidiyodum da zorla tuttu beni ama devamlı kullanmam gerçekten düşünüyorsam söylerim o da bi kere oldu işte

tam dogru ben okadar ediyorumki artik esim ciddiye almiyor

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
bir kez olmuştu.bitsin demiştim...sonra da telefonumun sesini kısıp,çatı katına çıkmıştım...hemen ardımdan çıktı eşim,ama dışarı fırladı...çatı katı hiç aklına gelmemiş...arabaya binip,öyle bir gaza basışı vardı ki...:aglayan:hala aklıma geldikçe çok üzülürüm.hemen aradım,dön çatı katındayım dedim...belki aramasam o arabaya son binişi olacaktı.:aglayan::aglayan:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bir kez olmuştu.bitsin demiştim...sonra da telefonumun sesini kısıp,çatı katına çıkmıştım...hemen ardımdan çıktı eşim,ama dışarı fırladı...çatı katı hiç aklına gelmemiş...arabaya binip,öyle bir gaza basışı vardı ki...:aglayan:hala aklıma geldikçe çok üzülürüm.hemen aradım,dön çatı katındayım dedim...belki aramasam o arabaya son binişi olacaktı.:aglayan::aglayan:

Allah korumuş bi anlık sinirle herşey yapılabilir

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Evli değilim doğal olarakta demedim tabi :D ama eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma derler :nazo: bence doğru bir laf bu boşanmayı ağıza sakız etmemek lazım :ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar