Boşanmak için çocukların büyümesini beklemek gerekli midir?

zühre

Üye
Tepki
56
Değişen bir şey olmayacağını bile bile beklerdim... Ama ayrı yaşamak kaydı ile... Boşanma noktasına gelmiş bir ilişkide, aynı evin içinde birbirine tahammül etmek oldukça zor olmalı...

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Değişen bir şey olmayacağını bile bile beklerdim... Ama ayrı yaşamak kaydı ile... Boşanma noktasına gelmiş bir ilişkide, aynı evin içinde birbirine tahammül etmek oldukça zor olmalı...

ama ayrı evde yaşadıktan sonra arada hukiki bi bağın olmasına ne gerek var sence

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
bence gerekli çocukların psikolojisinin bozulmasındansa
hiç bir ilişkide bulunmayıp belli bi yaşa gelene kadar beklerdim

ilişki derken herşey normal mi olucak yani birtek o hariç evlilik sadece o değilki kavgalar tartışmalar olucak çocuk asıl bunlardan olumsuz etkilenebilir içkici dayakçı bir eşse hele

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
allahim o noktaya getirmesin hic insallah
büyükte konusturmasin
ama yürümüyosa yürümüyodur
1 diil 10cocuklada cözüm olmaz
yaslarida ne olursa olsun
sagliksiz bir evlilikte piskolojileri dahada bozulur

zühre

Üye
Tepki
56
Bilmem sanki biraz zaman, iyi gelir gibi düşündüm... İşte o arada çocuk da büyür... Çocuğumla ayrı soy isimlerini taşımak mı ağır gelirdi... belki buna kendimi hazırlamak için... Amaaannn zor bir karar... hıh... yük bindi sanki üstüme...

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
cocukları sorunlu bır aılede buuytmek ne kadar mantıklı?
uzman desteği ıle elımden geldııgnce cocouklarım yara almadan ayrılırdım
tabı allah muhafaza rabbım soyledıklerımle ımtıhan etmesın

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
gerçekten çok zor bir evin içinde iki yabancı gibi yaşadım biliyorum 2 sene dayanabildim bir babada olmaması gereken herşey vardı oğlum 9 kızım 8 yaşındaydı ayrıldk evlenmedim çalıştım çabaladım büyüttüm onları şimdi hem okuyup hem çalışıyorlar rahatsızım banada bakıyorlar kendilerinede benimkiler iyiler bir problem yok ama baba özlemi duyuyorlar hissediyorum kızım keşke adam gibi bir babam olsun dediğini arkadaşlarına duydum neyapiyim elden ne gelir zeynebım mustafam mutlu olsunlar bana yeter Allah çocuklarınız anneli babalı büyütsün çok zor

Eylul_

Aktif Üye
Tepki
170
Gerekmez :) boyle cocuklarin psikolojisi daha cok bozulur zaten kisiler ayrilmayi dusunuyosa o evde ne huzur ne de mutluluk olur :)

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
bence bosanma noktasina gelindi ise bosanmak en dogrusu. istemedigin biri ile ayni evde yasamak cocuklarida, karsindakinide, senide yipratir. benim fikrim, ben bir dakika durmazdim sonucta cocugunu yine görecek. :eek:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Zaten boşanma kararı alındıysa o evlilik bitmiş demektir.
Sırf çocukların büyümesini beklemek bence daha çok pisikolojik bozukluğa sebep verebilir.
Sonuçta sevgisiz bir ortamda çocuk büyütmektense,ayrı evlerde mutlu mesut bir şekilde büyütülmesi taraftarıyım.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
bir de çocuklar büyüsün diye beklerken kocana alışıyorsun bunalım daha çok oluyor

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
İyide çocuk büyüdüğü zaman daha büyük sorun küçük çocuk olayı çok kavrarmı bilmiyorum ama büyük çocuğun psikolojisini düşünmek bile istemiyorum...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar