Boşanmayan Kocasını Dövdürttü!

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378

Boşanmayan kocasını dövdürttü

Samsun'da 3 yıllık eşine boşanma davası açan Şenay Çakmak, eşi boşanmak istemeyince 3 kişiye dövdürttü

ESKİ ORTAKTAN YARDIM!

Samsun’da 3 yıl önce evlenen ve bir çocukları olan Şenay-Abdullah Çakmak çifti arasında 3 ay önce geçimsizlik başladı. Memur olarak çalışan Şenay Çakmak (26) boşanma davası açtı.

Esnaf Abdullah Çakmak (45) ilk duruşmada boşanmak istemediğini söyledi. İddiaya göre buna çok sinirlenen Şenay Çakmak, eşinin eski ortağı Halim Taşel’den “Kocamı boşanmaya ikna et” deyip yardım istedi.

‘GÖNÜL İLİŞKİSİ VAR’

Halim Taşel de arkadaşları Mehmet Şenel, Hadi Gülgör de Abdullah Çakmak’ı kaçırıp boşanmaması halinde ölümle tehdit ederek dövdü.

Abdullah Çakmak soluğu poliste alıp eşi ve kendisini döven 3 kişiden şikayetçi oldu. Şenay Çakmak, Halim Taşel ve Mehmet Şenel yakalandı, Hadi Gülgör kaçtı. Halim Taşel tutuklandı.

Önceki günkü duruşmada Şenay Çakmak’ın kocasını dövdürmeye azmettirmekten 17 yıl, Haşim Taşel’in de 38 yıl hapsi istendi.

Abdullah Çakmak, eşinin eski ortağıyla gönül ilişkisi olduğunu da iddia etti.

G

guzelcem

Misafir
gönül ilişkin varsa bunu kocana adam gibi söylersin anlamıyorsa ikna etmeye çalışırsın şimdi dahamı iyi oldu kocası inadına boşanmaz uzar gider ne kadar da salak kadınlar var:kizdim:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Allahım konuşmayımı unutmuş bu insanlar.Ne kadar çok şiddeti sever olduk böyle:dusun:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.922
20 yas farkla yapılan evlılık bırı evlılıgını zorla ayakta tutmaya calısmıs olgunluk gıbı gorunsede zorla.Dıgerı genclıgının elverdıgınce sacmalamıs.

Ne zorla evlılık yurur ne de zorbalıkla koca bosanır

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Önceki günkü duruşmada Şenay Çakmak’ın kocasını dövdürmeye azmettirmekten 17 yıl, Haşim Taşel’in de 38 yıl hapsi istendi.

nasıl bu kadar çok hapsi istenebiliyor bunların tacavüz suçları ve hatta cinayetler bile daha düşük şekilde yargılanıyor :kizdim:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485

nasıl bu kadar çok hapsi istenebiliyor bunların tacavüz suçları ve hatta cinayetler bile daha düşük şekilde yargılanıyor :kizdim:

Aynen ya bu kadar tutarsız bir sistem var yani:dusun:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
kocasını dövdürdüğünü ilerde çocuğuna söyleyebilecekmi bugünün yarını var:kizdim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar