Bottega Verde Koleksiyonu: Argan Serisi

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Argan yağı veya eski zamanlardaki tanımıyla “Likit Altın” asırlarca kendinden söz ettiren, cilde olan faydaları ile biliniyor. Hatta Fas çölü kenarında yaşayan berberi kadınlarının ellerinin, tenlerinin güzelliğinin sırrı bu yağmış.

Bottega Verde’nin yeni koleksiyonu da işte tamamen bu yağ baz alınarak hazırlanmış. Argan serisi, bu özel içeriği kadar ambalajı ile de oldukça dikkat çekici. (Doğum günü olanlara, ihtiyacı olanlara harika bir hediye olacaktır bu set)

Serinin en can alıcı özelliği cildi yoğun şekilde nemlendirmesi ve beslemesi. (Kış aylarında cildin en çok ihtiyaç duydukları)

Argan serisi, cilt bakım kremi, vücut kremi, duş jeli, el kremi, vücut scrub’ı ve %100 Argan yağı’ndan oluşuyor (Argan Yağı nemlendirmesi dışında ayrıca E, A vitaminleri ile zenginleştirilmiş, yani serbest radikallere karşı cildi derinlemesine koruyan ve besleyen bir yapıya sahip.).

Bu arada eklemeden geçemeyeceğim scrub’ın içerisinde Fas kili olduğunu da özellikle belirtmek isterim, özellikle yağlı ciltleri olanların kullanmalarını öneririm, sırt bölgesindeki sivilceler için birebir gelecektir.

Bu arada serinin fiyatları da piyasadaki bir çok markaya nazaran oldukça uygun:

Nemlendirici bakım kremi: 50 ml; 43 TL

Argan Duş jeli: 400 ml; 22 TL

Vücut Kremi: 125 ml; 33 TL

El Kremi: 75 ml;17 TL

Vücut Scrub: 125 ml;36 TL

Argan Yağı: 30 ml; 54 TL

Alıntı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Likit Altın” asırlarca kendinden söz ettiren, cilde olan faydaları ile biliniyor

burayı okuyunca kendimi cahil hissetmiştim bende bilmiyom dedin içim rahatladı:kptmya::kptmya::kptmya:

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Ben sebamedle tanıştıktan sonra hiçbir cilt bakım ürünü ilgimi çekmiyor. Cildim şimdi ışıl parlıyor. Keşke daha önce keşfetseydim diyorum.

sevgimar

Yeni Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba,

Ben kardeşimden dolayı bu argan yağı konusunu nacizane biraz biliyorum. Bu yağ saf olarak kullanıldığında daha etkili. Cilt bakımında ve sağlığında kullanılan ürün doğal sızma veya soğuk press. Yağın ısı ile işleme tabi tutulmaması lazım işlenirken. Isı ile işleme tutulursa içeriği vitamin değerlerini kaybeder sebzelerde olduğu gibi.

Soğuk press arga yağı SAYDAM - ALTIN SARISI RENGİNDE ve KOKUSUZ olur. eğer bu kriterlerden biri dahi tutmuyorsa o yağdan uzak durun. eğer yağ bukanık görüntülü ve kokulu ise masaj yağı veya yemeklik yağ olabilir. bu yağıda saçınıza başınıza uygularsanız, cildiniz enteresan tepkiler verebilir. ciltde kusma ve sivilce gibi.

yağın saç kremi cilt kremi gibi ürünlerini çıkartıyorlar, eğer böle türev alacaksanız nivea'nın argan yağlı ürünü var. cilt için onu alın en iyisi o. güvenilir marka vs. ama yağın saf halde kullanılması gerekiyor. cildin uygulamadan önce iyicene temizlenmesi ve durulanması, arkasından da yağın uygulaması yapılmalı. bu uygulamadan sonra en az 3-4 saat cildinize hiç bir şey değmeyecek. bu yüzden gece yatmadan önce kullanımını öneriyor kardeşim.

arga yağı diğer cilt bakım ürünlerinden çok farklı bir ürün, ciltte sadece geçici bir nemlenme yapmıyor. hızlı bir nemlenme sonrasında cildi içeriği vitamin ve bileşenleri ile besliyor ve yeni deri hücreleri üretmesi için deriyi tetikliyor. sürekli kullanımda zamanla çatlaklar ve sivilce izleri, kırışıklıklar, kahverengi lekeler ve siyah lekeler gideriliyor. üstelik geçici bir durum değil bu. deri yenilendiği için cilt üstündeki sorunlarda ortadan kalkıyor.

vs vs vs eğer isterseniz size daha fazla bilgi vermek isterim. bana grupdan mail atabilirsiniz

sevgi ile kalın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar