Boyadan yıpranan saçlar için.

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
Kızlar hepimiz tuzlu suyun saça zarar verdiğini, denizden sonra hemen duş alınması ve saçın arındırılması gerektiğini düşünürüz.

Ancak uzun zamandır çok uzun bi saçı idare ediyorum ve bunu nerdeyse tuzlu suya borçluyum diyebilirim.Tuzlu su vucuda zarar verebilir en fazla oda güneşin altındaysak lekelere ve yakmalara yol açabileceği için.Size tavsiyem bu yaz denızden çıkınca hemen duşa koşmayın, yada en azından saçlarınızı bır sure yıkamadan bekletin. Çok geçmeden o günün akşamına duş alın ve saçınızın kabarmadıgını elektriklenmediğini daha ışıltılı göründüğünü farkedeceksinizdir.

Kış içinde başka bir öneri, zaman zaman bir kaseye su doldurup içine yağ ekleyip tuzlayarakda çok yararlı ve doğal bi karışım elde edebilirsiniz.2 3 haftada bır yapılacak bu işlem yıpranmış saçlardaki plastik görünümünü ve kontrolden çıkmayı engelleyecektir.Devam için ise zeytinyağlı saç kremlerini tavsiye ederim.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
Tesekkürler canim, ben dus almadan duramiyorum.
Zaten bu yaz denizde göremeyecegim. :gulbis:

OP
L

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
Tesekkürler canim, ben dus almadan duramiyorum.
Zaten bu yaz denizde göremeyecegim. :gulbis:

neden canım, bende bu yaz pek göremedim henuz bu hafta yenı gıdıcem çok canım sıkkın denize gidemediğim her gün için yaz boşa geçiyormuş gibi geliyor :sirin:

OP
L

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
zaten duş almalı ama saçı bekletmeli biraz. kimisi duramıyor tuzlu gerçi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar