Böyle Gelin Adayı Görülmedi!

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.221
Fox TV’nin evlendirme programı ‘Esra Erol’la'da damat adayına talip olan Özlem Hanım programdaki hareketleriyle herkesi şaşırtmayı başardı.

attachment.php

Fox TV’de yayınlanan ve Esra Erol’un sunduğu izdivaç programına katılan gelin adayı dikkatleri üzerine çekmeyi başardı!

Programa İstanbul’dan katılan ve damat adayı Ayaz Bey’e talip olan Özlem Hanım, canlı yayındaki tavırlarıyla herkesi şaşırttı. Modelist olduğunu söyleyen gelin adayı, bir süredir Ayaz Bey’i televizyonda gördüğünü ve kısa sürede aşık olduğunu dile getirirken ‘Geceleri onu düşünüp ağlıyorum dedi. 29 yaşındaki gelin adayı, ‘Beni beğenmeyeceğini biliyorum ama yine de bir çay içmeliyim’ diyerek Ayaz Bey’e olan aşkını gözler önüne serdi!
Programa katılmak için işinden kovulduğunu söyleyen Özlem Hanım, ‘Ayaz Bey benim için daha önemli’ dedikten sonra Coşkun Sabah’ın ‘Aşığım ben sana’ şarkısını seslendirdi.

“NE YAPACAKSAN CANLI YAYINDA YAP”
Ayaz Bey’in kendisini beğenmeyeceğini paravanın ardından defalarca dile getiren Özlem Hanım, “Benden sonra gelen bir kişiyi beğenirse ben buna dayanamam.” dedi. Konuğunun tavırları karşısında şaşkınlığını atlatan Esra Erol ise ‘Ne yapacaksan canlı yayında yap. Sevgili seyirciler her an canlı yayında çirkeflik çıkabilir’ diyerek konuyu farklı bir yöne çekti.

HEYECANLI GELİN ADAYINA İLGİNÇ ŞAKA
Program sunucusu Esra Erol, oldukça heyecanlı olduğu görülen Özlem Hanım’a ilginç bir şaka yaptı. Paravan açılmadan hemen önce Ayaz Bey’i stüdyodan çıkarttıran Esra Erol, onun yerine reji ekibinden birisini getirtti. Durumdan habersiz olan Özlem Hanım ise paravan açıldıktan sonra şoke oldu. “Beni tercih etmese de ben Ayaz’ı istiyorum” diyen gelin adayının isteği sonunda oldu ve Ayaz Bey’le görüştü.
Gelin adayına olumsuz yanıt veren damat adayı, Özlem Hanım’ın ve stüdyodakilerin yoğun ısrarlarına dayanamayıp çay içme teklifini kabul etti.

Ekli dosyalar

• w.Jpeg
    w.Jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 69
OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.221
Saçmalık güya kendini ön plana çıkarmak istiyor bence