Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Trabzon'da aşırı alkol alıp çevreye rahatsızlık veren kişi, evinin duvarına astığı tabela ile komşularından özür diledi.
Arafilboyu Semti Esentepe Mahallesi Sefer Özgür Caddesi Bakaner Sokak'taki 3 katlı bir binada oturan ve sık sık alkol alan Kadir Köz (36), aşırı alkol alıp çevreye rahatsızlık verdiği yönünde mahalle sakinlerinden şikayet almaya başladı.
Alkollü olmadığı zaman bu durumu duyunca komşularına verdiği rahatsızlıktan pişman olan Köz, çevredekilerden özür dilemeye karar verdi. Bunun için ilginç bir yol seçen Köz, üzerinde ''Verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın, ettiğim küfürler benimdir. Bilcümle Arafilboyu'ndan özür dilerim'' yazılı bir pankart hazırladı. Köz, daha sonra söz konusu tabelayı evinin dış cephesindeki duvara asıp mahalle sakinlerinden özür diledi.
Kadir Köz, gazetecilere yaptığı açıklamada, aşırı içkinin iyi bir şey olmadığını belirterek, ''İçtiğim zaman ne yaptığımı hatırlamıyorum, komşularım yaptıklarımı anlatınca inanamıyorum. Bu nedenle çevremdekilerden özür dilemek için tabela hazırlayıp duvara astım'' dedi.