Merhabalar,
Kızlar brokoli suyu içen varmı aranızda bir çok faydalı yazısını okudum kendimde deniyorum şuanda şişkinlik,kabızlık,mide yanmasi ve birçok kanser türlerinin bir numaralı savaşçısı olduğunu duydum ve ayrıca havuçtakinden bile daha çok vitaminli olduğunu duydum.
2 Günde 1 bardak içiyorum anca bünyem kaldırdı yav 45 kiloyum şuanda zayıflamak amaçlı içmiyorum kabız olmuşum ve inanılmaz etkiliyor! Şişkinliğim gitti tadı çok felaket söylemeden geçemiycem :sinifsinif:
Brokoli Suyu ve Brokoli Suyunun Faydaları
Brokoli bitkisi, başta C, A ve E vitaminleri olmak üzere bol miktarda vitamin içeren, ayrıca demir, bakır, potasyum ve kalsiyum mineralleri açısından da zengin bir besindir.
Uzmanlar, brokolide, havuçtakinden daha fazla beta karoten bulunduğunu söyleyerek, bu sebeple yenilebilecek, suyu içilebilecek en iyi besinlerden olduğunu kaydediyor. Beta karotenin, güçlü bir kanser savaşçısı olduğunu vurgulayan uzmanlar, yemek borusu, mide, bağırsak kanserleri tehlikesini azalttığını ifade ediyor.
En az 250 gr, en fazla 500 gr brokoli 1 litre suyla ağzı kapalı bir kapta 5 dakika kaynatılır. Süzülüp bir başka kaba alınan brokoli suyunun yarısı sabahları aç karnına diğer yarısı da aksamları yine aç karnına içilmelidir (ılık veya soğuk). Hazırlanan 1 lt su aynı gün tüketilmeli ve ertesi gün için yenisi hazırlanmalıdır.Brokoli suyu içildikten sonraki 20 dakika boyunca su hariç hiç bir şey yenilip içilmemelidir.
Kızlar brokoli suyu içen varmı aranızda bir çok faydalı yazısını okudum kendimde deniyorum şuanda şişkinlik,kabızlık,mide yanmasi ve birçok kanser türlerinin bir numaralı savaşçısı olduğunu duydum ve ayrıca havuçtakinden bile daha çok vitaminli olduğunu duydum.
2 Günde 1 bardak içiyorum anca bünyem kaldırdı yav 45 kiloyum şuanda zayıflamak amaçlı içmiyorum kabız olmuşum ve inanılmaz etkiliyor! Şişkinliğim gitti tadı çok felaket söylemeden geçemiycem :sinifsinif:
Brokoli Suyu ve Brokoli Suyunun Faydaları
Brokoli bitkisi, başta C, A ve E vitaminleri olmak üzere bol miktarda vitamin içeren, ayrıca demir, bakır, potasyum ve kalsiyum mineralleri açısından da zengin bir besindir.
Uzmanlar, brokolide, havuçtakinden daha fazla beta karoten bulunduğunu söyleyerek, bu sebeple yenilebilecek, suyu içilebilecek en iyi besinlerden olduğunu kaydediyor. Beta karotenin, güçlü bir kanser savaşçısı olduğunu vurgulayan uzmanlar, yemek borusu, mide, bağırsak kanserleri tehlikesini azalttığını ifade ediyor.
En az 250 gr, en fazla 500 gr brokoli 1 litre suyla ağzı kapalı bir kapta 5 dakika kaynatılır. Süzülüp bir başka kaba alınan brokoli suyunun yarısı sabahları aç karnına diğer yarısı da aksamları yine aç karnına içilmelidir (ılık veya soğuk). Hazırlanan 1 lt su aynı gün tüketilmeli ve ertesi gün için yenisi hazırlanmalıdır.Brokoli suyu içildikten sonraki 20 dakika boyunca su hariç hiç bir şey yenilip içilmemelidir.