Bu annenin bebeğine yaptıkları dünyayı ayağa kaldırdı!

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Rus bir annenin bebeğini sirklerdeki gibi salladığı video görüntüleri tepki çekti.

Gerçek olup olmadığı belli olmayan videoda annenin bebeğini sirklerdeki gibi salladığı ve yoga stillerinde çevirdiği ve sağa sola savurduğu görülüyor.

Gizemli videoda görülen Rus kadını bunun bir anne bebek yogası olduğuna inanıyor. YouTube da yayınlanan bu videoya anneler çok büyük tepki gösteriyor...

-kizgin-kizgin-kizgin

Kaynak:posta

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
ay ariş ben izlemeye cesaret edemem daha öncede bi bebeğe babası yapmıştı izlemiştim içim kötü olmuştu...şimdi hiç izleyemem....

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben şok içinde izledim. İçim acıdı ya. Nasıl savuruyo bebeğini, anne olamaz yani kesinlikle -kizgin-kizgin-kizgin

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
yuh ya kadına bak...yurt dışında bebeklere jimnastik adı altında böyle şeyler yapılıyo..bi keresinde haberlerde görmüştüm japon bebekleriydi yanlış hatırlamıyosam...ufacık bebekleri böyle ceviriyolar soğuk sulara sokuyolar..neymiş dayanıklı olsunmuş....

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bende basini seyredebildim, kücücük bebege yaptigi seye bak ya.-kizgin

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
ay walla izlemeden kötü oldum kız sende nerden buluyorsun öyle şeyleri ...:D

Uzak dur aşkım ..walla iyi değil ya ..

Eşim yolladı bana da :sim3:

yuh ya kadına bak...yurt dışında bebeklere jimnastik adı altında böyle şeyler yapılıyo..bi keresinde haberlerde görmüştüm japon bebekleriydi yanlış hatırlamıyosam...ufacık bebekleri böyle ceviriyolar soğuk sulara sokuyolar..neymiş dayanıklı olsunmuş....

Manyaklıktan başka birşey değil -kizgin-kizgin

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Onlarda feciydi LİLİ.... Ben dayanamamıştım o görüntülere. Vicdansızlar-kizgin-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar