Bu gidişin bir dönüşü olmalıydı! :)

lllalll

Yeni Üye
Tepki
15
Merhaba saygıdeğer hanimefendi.com ailesi..
Uzun bir aradan sonra nihayet geri döndüm. Ben gideli herşey değişmiş harika bir paylaşım platformuna dönüşmüş sitemiz. Tanıdığım ve tanışacağım bütün hanimefendiler: İyi paylaşımlar güzel dostluklar diliyorum.. :gulegule:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Merhaba saygıdeğer hanimefendi.com ailesi..
Uzun bir aradan sonra nihayet geri döndüm. Ben gideli herşey değişmiş harika bir paylaşım platformuna dönüşmüş sitemiz. Tanıdığım ve tanışacağım bütün hanimefendiler: İyi paylaşımlar güzel dostluklar diliyorum.. :gulegule:

Seni unutmak ne mümkün canım kardeşim,tekrar aramıza döndüğüne o kadar çok sevindimki anlatamam.Çok özledik seni -kizgin bu kadar arayı fazla açma ne olur.Arada birde olsa bizleri hatırla ve seni merak ettiğimizi unutma.

Tepki
8.216
:cicikadin:ay llall vallahı gecen aklımdan geçtin ya bu kız ne msn ye giriyor nede siteye nerde acaba diye vallahi seni andım canım arkadasım benimmmmmmm çok özledım senı hoşgeldın bır tanem

Tepki
8.216
7879hosgeldin1.gif

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Hoşgeldin canım tekrardan aramıza umarım bol bol konuşmak için zamanımız olur.İyiki geldin sakın bir daha bizi bırakıp gitme :uc:

OP
lllalll

lllalll

Yeni Üye
Tepki
15
çoookkkk teşekkür ederim çok candansınız hoşbuldum. zamanım oldukça hep burdayım inşallah. sizi çok öslemişim yaf :eek: tekrardan teşekkürler :bebek:

NUPELDAM

Yeni Üye
Tepki
8
oyyy canımm seni burda yeniden görmek mükemell ay cok mutlu oldum bide denk gele bilsek tekrar harika olucak seni cok özledim fındığım

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
çoookkkk teşekkür ederim çok candansınız hoşbuldum. zamanım oldukça hep burdayım inşallah. sizi çok öslemişim yaf :eek: tekrardan teşekkürler :bebek:

Hani arayı açmayacaktın sık sık olmasada arada bir gelip uğrayacaktın.Özledik seni lalim nasılsın canımın içi:cak:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar