Bu güne kadar yaptığınız, ya da size yapılan en romantik şey neydi?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevdiğim insana kek yapıp içine duygularımı anlatan bi mektup koymuştum çok beyenmişti ama benimki plotonik bir aşktııııııı:(

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
-hmm-hmm-hmm
hangisini saysamki sahim
romantik evlilik teklifi
ummadik andaki süprizleri
özel günlerde yaptigi cilginliklar
disney landa götürmüstü bi evlilik yildönümümüzde
birinde sabahimiz kapadokyada gecerken aksamimizi istanbulda kiz kulesinde bitirdik
cenevreye alip kacirmisti bi haftasonu
iste böyle bir cilgin asik benimki
-hmm-hmm-hmm
suan aklima gelmeyen sayisiz romantiklikleri var

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
O kadar çok var ki-hmm İlk başta evlilik teklifi-hmm Sevgililer gününde eve elinde sapsarı bir muhabbet kuşu ve koskocaman bir ayı ile gelişi. Tabii yanında gülü ile-hmm

Ben o kadar romantik değilim maalesef:( Ve bu yüzden kendime çok kızıyorum:kizdim:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
esımın unutamadıgı ıse gıdıcek gec kalmıs bekarız daha
evde kımse yok aksam gıdıyo ıse bende dısardaydım arkadasla eve donuyodum
anınd agerı dondum ona bıseyler yaptırdım kopruye geldım bogaz koprtusune yakın
ona paketı verdım hala konusuruz bunu
esım peceteyı tuzlugu catalı bıle saklarmıs ısyerınde-hmm

bende esımın bana suprız evlenme teklıfı etmesını unutama restorantla anlasmıs
hersey hayalımdekı gıbıydı-hmm

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Sevgililer gününde eşimin tuttuğu takımın maçı vardı , kapalının en güzel yerinden ikimize bilet aldım yüklü bir mebla ödeyerek günler öncesinden , onun tuttuğu takımın formasını giydim ve birkaç tezahüratını ezberlemiştim.

Mutlu olmuştu.

Benim içinde en romantik an , güzel bir balık restauranından rezarvasyon yaptırmıştı flört ederken o andı sanırım..

Tepki
8.216
Erkekler romantizm denen şeyden anlamadığı için öyle bişey yapmadım yapsam da anlamazdı. O da bana pek yapmış sayılmaz. İnsan sevdiğiyle başbaşaysa zaten ister istemez romantizm olur ne kadar odunda olsa :hihi:

R

Rosie

Misafir
biz sevgili değildik daha bu benim fakültenin önüne toplamış arkadaşlarını "seni seviyorum" yazmış arkadaşlarıyla anlatamadım ama akbank reklamı vardı ya insanlar şekle giriyordu onların seni seviyorum şekliyle yapmış sonra beni aradı bi camdan bak diye ben de baktım şaşırdım tabi gözlerim doldu insanlarla seni seviyorum yazınca :huhuu: ben de indim tabi koşarak aşağıya -aslında atlayacaktım camdan heyecandan :kahkaha::kahkaha:- öyle sevgili olduk:huhuu::huhuu::huhuu:

H

Hera

Misafir
Çok var eşimin yaptığı romantik durumlar benim yok yaptığım bir romantiklik :dusun: hiç romantik değilim bişiler yapmaya çalışıyorum ama olmuyorrr

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
bana yapılan süprizler
harik bir evlilik teklifi
doğum günü süprizi
nişanımda diz çöküp seni seviyorum demesi:D
:ask::ask::ask::ask:
benim yaptıklarım.
romantik ir oda hazırldım blonlar filan elmalı değişik kek balonları yazılar yazdım mumlar filancd yaptım böyle değişik birşey:ask::ask::ask:

süprizz doğum günü

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
en son eşimle bi yere yemeğe gittik cicek sipariş vermiş ben yemegegimi yerken kocaman buket cicek gelmişti bana :)))

benım ona yaptıgım süpriz ise eşim askerde acemi birliginden cıkarken onun haberı yoktu onu almaya gittim şok olmustu :utan: daha ufak süprizler var

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
o kadar çok var ki aslında ( her ne kadar kendi ben romantik değilim dese de ) mesela beni en çok mutlu eden süprizlerinden bir tanesi ben bu hamileliğimde Türkiye de iken kapı çaldı ve kargo gelmişti benim adıma olduğunu söylediler paketi aldım içinden hamile kıyafeti çıkmıştı bu nedir diye şaşırken eşim aradı hadi giy de web cam'a gel üzerinde göreyim demişti -hmm Rabbim inşallah yeniden hamile olup bu sefer kucağıma almayı nasip eder
Benim ona yaptığım süprizlerden biri de geçen sene ilk sevgililer günümüzde ona özel yaptığım yemek,pasta ve ilk dans müziğimiz çalıyordu eşim eve geldiğinde.. Cebine,laptop çantasına,cüzdanına küçük aşk notları koymam oldu çok hoşuna gitmişti :eek:ys::utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar