Bu Kadar Kolayını Görmediniz...

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
mrnwxdsz.jpg

netten alıntıdır...

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
yaa ben başladım ördükçe arttı .:kptmya::kptmya::sok anlayamadım . geri ajur modeli koydum neyse . beceremedim.

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
ben hala örüyorum-hmm. aynı model yarıladım. balım ne zaman bitecek.-hmm-hmm-hmm

Tepki
31
teşekkürler. bende bu modeli çok beğendim yapmak isterdim.:hhhhhh:
şekil olarak anladımda. örgünün örülüş modelini çıkaramadım
nesrin tarif edebilirmisin

OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
selam canım...hayırlı geceler...örgü tarifi şöyle tatlım...istediğin kalınlıkta haroşa ör...ajur kısmı şöyle bir ilmek haroşa ör ...sonra şişe üç kere ipi dola ...bir ilmek haroşa ör...sonra şişe üç kere ipi dola...sırayı böyle bitir...öbür sıra bir ilmek haroşa ör...doladığın ipleri bırak...bir ilmek haroşa ör ...doladığın ipleri bırak...sırayı böyle bitir...sonra gene istediğin kalınlıkta haroşa ör...gene ajur kısmı öyle devam...kolay gelsin

Tepki
31
selam canım...hayırlı geceler...örgü tarifi şöyle tatlım...istediğin kalınlıkta haroşa ör...ajur kısmı şöyle bir ilmek haroşa ör ...sonra şişe üç kere ipi dola ...bir ilmek haroşa ör...sonra şişe üç kere ipi dola...sırayı böyle bitir...öbür sıra bir ilmek haroşa ör...doladığın ipleri bırak...bir ilmek haroşa ör ...doladığın ipleri bırak...sırayı böyle bitir...sonra gene istediğin kalınlıkta haroşa ör...gene ajur kısmı öyle devam...kolay gelsin

aaaaa nekadarda kolaymış. teşekkürler canım sağol.
ajuru bilmediğim için anlamamıştım. tarifini defterime kaydetip bir ara kendime yapacam
çok çok sağolasın:hhhhhh:

Tepki
31
evet atkıda oluyor haklısın. yıllar önce buna benzer atkı kızıma örmüştüm
ama nasıl yapıldığını unutmuşum.
örgüye yeni merak saldım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar