Bu nasıl anne?
Hırsızlıkla suçlanan kadın, insanların gözleri önünde bebeğini yere attı, ve...
Çin'de cep telefonu çalmakla suçlanan kadın, çevredekilerin hiç beklemediği bir hareket yaptı.
Korkunç olay, bir lise öğrencisinin, görgü tanıklarının da ifadesiyle, kucağında bebekleri olan iki kadının cep telefonunu çaldıklarını söylemesiyle başladı.
Karşılıklı atışmanın kavgaya dönüşmesiyle,
Kadın
Polisin kadınları tutuklayıp,
(Milliyet)
ALINTIDIR..
Kızlar aksam aksam gorunce ne yapacagımı ve konuyu nereye acıcamı bılmedıgım ıcın dırek buraya actım . ne dıyecegımı ne yazacagımı bılemedıgım ıcın cok fazla devam edemıyecegım bu kadın ve bunun gıbıler nasıl anne dıyorum baska bısı demıyorum .:kizdim::kizdimama:
Hırsızlıkla suçlanan kadın, insanların gözleri önünde bebeğini yere attı, ve...
Çin'de cep telefonu çalmakla suçlanan kadın, çevredekilerin hiç beklemediği bir hareket yaptı.
Korkunç olay, bir lise öğrencisinin, görgü tanıklarının da ifadesiyle, kucağında bebekleri olan iki kadının cep telefonunu çaldıklarını söylemesiyle başladı.
Karşılıklı atışmanın kavgaya dönüşmesiyle,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
yerine gelen polisler, kadını sakinleştirmeye çalışırken,
Giriş yap veya üye ol.
bir anda kucağındaki bebeğini asfaltın üzerine attı ve üzerine bastı. Kadın
Giriş yap veya üye ol.
yerinden uzaklaşırken, çevredekiler dehşet içinde yerde ağlamakta olan bebeğe bakakaldılar. Polisin kadınları tutuklayıp,
Giriş yap veya üye ol.
merkezine götürmelerinin ardından, minik bebeğin mucize eseri bu korkunç olaydan hiçbir yara almadan kurtulduğu açıklandı. (Milliyet)
ALINTIDIR..
Kızlar aksam aksam gorunce ne yapacagımı ve konuyu nereye acıcamı bılmedıgım ıcın dırek buraya actım . ne dıyecegımı ne yazacagımı bılemedıgım ıcın cok fazla devam edemıyecegım bu kadın ve bunun gıbıler nasıl anne dıyorum baska bısı demıyorum .:kizdim::kizdimama: