Bu nasıl 'şaka!'

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Bu nasıl 'şaka!'

aynurk200509bykwu0.jpg

Samdun'da oturan 24 yaşındaki Tuncay K., şaka yaparken kazayla ekmek bıçağını aynı yaştaki eşi Aynur K.'nın kafasına sapladı. Kafasında bıçakla hastaneye kaldırılan Aynur K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Tuncay K., gözaltına alındı.

Olay, dün gece Hastane Mahallesi'nde meydana geldi. 1 yıllık evli olan Tuncay ile Aynur K. çifti ekmek bıçağı ile şakalaşmaya başladı. Tuncay K.'nın attığı bıçak, Aynur K.'nın kafasına saplandı. Aynur K., kafasına saplı bıçak olduğu halde ambulansla Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kadının kafasında saplı bulunan ekmek bıçağı ameliyatla çıkartıldı.

Sağlık durumu iyi olan Aynur K. verdiği ifadede eşi ile yakalaşırken olayın meydana geldiğini söyledi. Gözaltına alınan Tuncay K., "Birbirimizle şakalaşıyorduk. O sırada elimdeki bıçağı yavaşca fırlattım. Eşimin başına saplandı. Ben de hemen hastaneye kaldırdım. Kasıt yok" diye konuştu. Soruşturma sürüyor.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Ya böyle şaka olurmu Allah aşkına ben mantıklı bir şey getirmeye çalışıyorum ama yok yok!!!
Bıçak ile silah ile şaka olmaz olmaz!!!Siz bu yaşa gelmişsiniz böyle bir şakanın olmayacağını öğrnenememişsiniz ne diyelim.Artık çocuklarınızın sonunu!!

ece

Daimi Üye
Tepki
367
Bu nasil istir yani gulsemmi aglasammi bilemedim
ya bicak firlatip saka yapan zihniyete bakin hele
Yarabbim ne gunlere kaldik

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar