Bu otelde 1 hafta tatil 1 milyon $

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Dünyanın en pahalı tatil paketini Abu Dabi'deki Emirates Palace hazırladı. Bu 'mütevazı' otelde bir haftalık tatil 1 milyon dolar. Peki bu tatil paketinde neler var?

Tatilde dünyanın en pahalı seçeneği Abu Dabi’deki 7 yıldızlı Emirates Palace tarafından hazırlandı. Otelde süper lüks tatil yapmak için tatilcinin ödemesi gereken fatura haftalık 1 milyon doları buluyor

DÜNYANIN en lüks otellerinden biri olan yedi yıldızlı Emirates Palace, bir ilke imza atarak dünyanın en pahalı tatil paketini hazırladı. Abu Dabi’deki otelde bir haftalık tatilin fiyatı 1 milyon dolar olarak belirlendi. Rüya tatil, dünyanın neresinden olursa olsun First Class uçuşla başlıyor.

Otele gelen misafirler, 3 milyar dolara malolan Emirates Oteli’nin en pahalı odası, mermerler ve altınlarla dekore edilmiş, kristal avizeler, plazma televizyonlar ve laptop’ların bulunduğu üç odalı Palace Suit’e yerleşiyor. Özel olarak misafirlerin hizmetine tahsis edilen uşaklar, 24 saat tatilcilerin ihtiyaçlarıyla ilgileniyor.

Tatil paketine özel uçakla yapılacak seyahatler de dahil. Hepsi yedi yıldız konforunda olan programlarda, İran’da isteğinize göre işlenecek deseniyle dünyaca ünlü el yapımı halılar almak, İsrail’deki Ölü Deniz’de çamur banyosu, hemen takı haline getirilecek şekilde Bahreyn’de inciler için yapılacak dalışlar da yer alıyor. Paket, oteldeki 13 bar ve restorandaki bütün içki ve yemek servislerini de içeriyor.

Talebe göre dünyanın en pahalı otomobillerinden Maybach de, şoförüyle birlikle misafirlerin hizmetine sunuluyor. Erkek çocuklar Golf Kulübü’nde tenis oynarken, kızlar da Yas Perfumes’un uzmanlarıyla özel parfümlerini geliştirme seçeneğine sahip olabiliyor.

haber7.com

G

GuL_CiCeGi

Misafir
pardon ama ne o öyle ben 3 geceliyine 180 YTL verdım cok geldı bana :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar