Bu sevginin adı ne?

H

Hera

Misafir
Bu Sevginin adı Sevgi değil sevgide KOŞUL ve ŞART olmaz zaten Kişi Sevdiği İnsan İÇİN ne GEREKİYORSA yapar ve ona KIYMAZ... Ben Eşimden öyle görüyorum öyle yaşıyorum asla olmaz İstemiyorum dese bile her dediğimi yapar bana kıyamaz yüzümün asılmasına Müsade etmez

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Konunuzu uygun yere tasidim.

Evlilik iki kisi ile oluyor o yüzden sadece tek kisinin istegi olmaz evlilikte, iliskide.
Bunun adi ne bilmiyorum? :acep:

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.282
Nasıl bir durum olursa olsun erkek ya da bayan asla diğerini boşanmayla tehdit etmemeli. Dinimizde bile bu böyle. "Üç şey vardır ki, bunların ciddisi ciddi, şakası da ciddidir. Bunların birincisi nikah, ikincisi boşanma, üçüncüsü de bir adamın boşamış olduğu karısına tekrar dönmesidir." diye hadisi şerif mevcut. Şakası bile ciddi alınabiliyorken korkutma amaçlı yapılanı ne hükümdedir bilemiyorum. Ki böyle bir şeyin şakası bile yapılmamalı.. Bir de boşanmayı tehdit aracı yapmış, belki bu yorum bana düşmez ama bence eşinizi alıp konuşmalısınız birşeyler yoluna girmeli şu an çok sakat bir durumdasınız. Ne kendi hayatınız, özgürlüğünüz olur ne de eşinize güveniniz baki kalır. İlişkiniz de bir süre sonra mutlaka ki zedelenir. Allah yardımcınız olsun..

OP
P

perlaa

Yeni Üye
Tepki
8
evet bende içimde öyle düşünıyurum ....ve cok acı çekiyurum ....hiç bir zamanda mutlulk nedir bilmedim ...ama eşim çok mutlu onun istediği gibi yaşıyurum ya .....

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
evet bende içimde öyle düşünıyurum ....ve cok acı çekiyurum ....hiç bir zamanda mutlulk nedir bilmedim ...ama eşim çok mutlu onun istediği gibi yaşıyurum ya .....
14 senelik evliliginizde eminim kendisi ile konusmussunuzdur o ne diyor bu konuya?

OP
P

perlaa

Yeni Üye
Tepki
8
onun kuraları varıymış bu hayata ondan asla taviz veremiyurmuş .....ama o kendi keyfi için kural tanımaz...........diyur ki ya büyle kabulenirsin ..yada ayrılırız..yılardır onu degiştirmeye çalıştım ama olmadı ..en son dün gece tartıştık

OP
P

perlaa

Yeni Üye
Tepki
8
her şey ..nasıl konuşacağımı nasıl giyineceğimi...istediğim şeyi alıyur..ama bir sinir halinde onu kırıb pencereden ata biliyur ne kadar degerli olursa ....evde yaşıyurum ama hiç bir zaman evdeki eşyanın kıymeti olmadı içimde çünkü her an onu kırıb ata biliyur ....yani hep bir kurku içinde his ediyurum kendimi

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
herkezin hayatında kuralları,taviz veremediği şeyler vardır ama işin içine hayat arkadaşın girince bu kurallar bir anda yok olur gider.

Misal ; benim düşüncelerim eşime bazı zamanlar ters gelir.Aynı şekilde onun düşünceleri de bana ama sonunda mutlaka orta yol bulunur.Evlilikte katı kurallar olmamalı.Bu durum karşıdaki insanı mutsuz eder.Eşiniz anladığım kadarıyla sadece ve sadece kendini mutlu etmek için yaşıyor.

H

Hera

Misafir
Durumunuz çok zor ciddi anlamda sorun var ne yapmanız gerektiğine ancak siz karar verebilirsiniz Ben ne Yapardım Sorusuna ise bana Kimse REST çekemez müsade etmem çekerse bende onunla RESTLEŞİRİM biter gider..

OP
P

perlaa

Yeni Üye
Tepki
8
işin komik tarafı bizi herkes çok mutlu biliyur....ortada 3 tane cocuk olduğu için bende hayatımızda huzur olsun diye yaşiyib gidiyurum ..ama içimdeki hep içimde kalıyur ......bana çok acı veriyur...ben içten gülmeyi bile onutum ....birde eşim bana der ki sen melek gibi bir kadınsın...yılarca onunla hayat zurluklarına katlandım hiç pes etmeden kendimi çok şeylerden mahrum koydum...ailemizin geleceği için......

H

Hera

Misafir
işin komik tarafı bizi herkes çok mutlu biliyur....ortada 3 tane cocuk olduğu için bende hayatımızda huzur olsun diye yaşiyib gidiyurum ..ama içimdeki hep içimde kalıyur ......bana çok acı veriyur...ben içten gülmeyi bile onutum ....birde eşim bana der ki sen melek gibi bir kadınsın...yılarca onunla hayat zurluklarına katlandım hiç pes etmeden kendimi çok şeylerden mahrum koydum...ailemizin geleceği için......

Kadın olmak ne kadar da zor değilmi bu aşamadan sonra artık lütfen sizde daha fazla Ezdirmeyin kendinizi Eşiniz melek olduğunuzu söylemekte Çok Çok haklı..

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
14 yıl boyunca değişmemiş bir adam ne yazıkki bundan sonra değişmeş :uzgun: Neden hep evliliğin yükü kadınlarda olur?Neden kadınlar alttan almazsa evlilikler biter gider ??? :sinifsinif:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
sevgide karsilikli emek olur sadece karsidan anlayis beklemek yanlistir,esinin senin secimlerinede saygisi olmasi lazim:lilav:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
:zopa::zopa::zopa::zopa:Offffffffffffff offfffff bu gibi konularda yorum yazmak bile istemiyorum neden hep kadınlar eziliyor neden herşeyi kadın sineye çekmek zorunda neden kadın herşeye boyun eymek zorunda her şey erkeklerin istediği şekilde olacak bunun tersi olduğunda kadın biraz baş kaldıracak oldumu vay kadınların haline ya kapı önüne konur yada mahkeme kapısı gösterilir böylesi bencil erkeklere sinir oluyorum

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
ben önce perla nın neden böyle bir tuhaf yazım şeklini seçtiğini anlamadım
bazı kelimelerin sonu hariç gayet düzgün konuşuyor bence

sadece benim mi dikkatimi çekti acaba?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar