Gelelim benim hikayemeee
Boyum 1.72
Ben kendimi bildim bileli hep 70 72 arasınsa gidip geliyodum
Nişanlandım gelinlik güzel dursun diye 12 kilo verdim ama biraz saglıksız oldu 65ten sonra istemsizce iştahım kesildi ve 60a düştüm yemek İstesemde yiyemedm
Ve çevremden hiç olumlu tepkiler almadım herkes hastamısın dedi yüzüm çökmüştü içine resmen
Sonra evlendim ve 7 ay içinde tekrar 71 kiloydum hızla geri almıştım
71 kiloyken hamile olduğumu öğrendim ve 9 ay sonra 98 kilo ile doğuma girdim
Doğumdan sonra 85 kiloda takıldım
Nekadar uğraşsamda kilo veremedim,
Aynalara bakmak istemiyordum, eşim benden zayıftı yanına kendimi hiç yakıştırmıyodum, giydiklerim yakısmıyodu resmen yarım dünya gibi olmuştum kendi kendime diyet yapmaya çalışıyodm ama tabiki sadece çalışmakla kalıyodm, hiç irade sahibi değildim, aynanın karşısına oturmuş kara kara ben bu kiloları nasıl verecem diye düşünürkeeeen..
hamileyken sık sık girdiğim sitede mium ve aus kaptanlarımı buldum
Ve beni aralarına aldılar ve nasıl beslenmem gerektiğini öğrettiler
85 ile başladığım kilo verme serüveninde 3 ay içinde 15 kilo verdim ve 70 kilo oldum, düzenli beslendiğim de ve sporumu da düzenli yaptığm zaman haftada 1 kg gidiyodu hemen hemen
Kilo vermek okadar mutlu etmiştik beni, çevremdekilerin tepkisi eski kıyafetlerime girmenin mutluluğu tekrar özgüven sahibi olmam vsvs tekrar kendimi buldum resmen
Ve hata edip hedefe ulaşmadan (65) mezun oldum, anne evine gittim ve tekrar 73 oldum
Sonra tekrar diyete başladım ve 67 ile mezun oldum
2.ci kez yine hata yaptım 65 olmadan korumaya geçtim
Ve kısa süre içinde tekrar 72 oldum
Yine başladım yine hata ettim 68 ile mezun oldum, yine akıllanamadm
Ve 3.cü defa hedefe ulaşmadan mezun oldum
Korumada tekrar 70 oldum
Ama artık kabullendim 70 benim kilom seviyorum bu halimi giydiğim yakışıyo ve eşimde seviyo
Ama yinede o 65i görmek istiyorum
Diyet yapmaya müsait olduğum bi zaman tekrar başlicam ve bu sefer 65 olmadan bırakmicam İnşaAllah umuyorum öyle olur
Neler yaptım
Diyetteyken hiç cıs cos ağzıma sürmedim
Ve hep sağlıklı beslenmeye özen gösterdim sebze ağırlıklı beslendim
Akşam 7 den sonra bişey yememeye özen gösterdim çünkü gerçekten akşam yenilen gıdalar çok etkiliyo
Suyumu en az 2.5 içmeye çalıştım
Ve leslieyi hiç bırakmadm hemen hemen hergün 3 mil leslie yaptım
Öyle işte
Biraz karısık yazdım gibi affola
Boyum 1.72
Ben kendimi bildim bileli hep 70 72 arasınsa gidip geliyodum
Nişanlandım gelinlik güzel dursun diye 12 kilo verdim ama biraz saglıksız oldu 65ten sonra istemsizce iştahım kesildi ve 60a düştüm yemek İstesemde yiyemedm
Ve çevremden hiç olumlu tepkiler almadım herkes hastamısın dedi yüzüm çökmüştü içine resmen
Sonra evlendim ve 7 ay içinde tekrar 71 kiloydum hızla geri almıştım
71 kiloyken hamile olduğumu öğrendim ve 9 ay sonra 98 kilo ile doğuma girdim
Doğumdan sonra 85 kiloda takıldım
Nekadar uğraşsamda kilo veremedim,
Aynalara bakmak istemiyordum, eşim benden zayıftı yanına kendimi hiç yakıştırmıyodum, giydiklerim yakısmıyodu resmen yarım dünya gibi olmuştum kendi kendime diyet yapmaya çalışıyodm ama tabiki sadece çalışmakla kalıyodm, hiç irade sahibi değildim, aynanın karşısına oturmuş kara kara ben bu kiloları nasıl verecem diye düşünürkeeeen..
hamileyken sık sık girdiğim sitede mium ve aus kaptanlarımı buldum
Ve beni aralarına aldılar ve nasıl beslenmem gerektiğini öğrettiler
85 ile başladığım kilo verme serüveninde 3 ay içinde 15 kilo verdim ve 70 kilo oldum, düzenli beslendiğim de ve sporumu da düzenli yaptığm zaman haftada 1 kg gidiyodu hemen hemen
Kilo vermek okadar mutlu etmiştik beni, çevremdekilerin tepkisi eski kıyafetlerime girmenin mutluluğu tekrar özgüven sahibi olmam vsvs tekrar kendimi buldum resmen
Ve hata edip hedefe ulaşmadan (65) mezun oldum, anne evine gittim ve tekrar 73 oldum
Sonra tekrar diyete başladım ve 67 ile mezun oldum
2.ci kez yine hata yaptım 65 olmadan korumaya geçtim
Ve kısa süre içinde tekrar 72 oldum
Yine başladım yine hata ettim 68 ile mezun oldum, yine akıllanamadm
Ve 3.cü defa hedefe ulaşmadan mezun oldum
Korumada tekrar 70 oldum
Ama artık kabullendim 70 benim kilom seviyorum bu halimi giydiğim yakışıyo ve eşimde seviyo
Ama yinede o 65i görmek istiyorum
Diyet yapmaya müsait olduğum bi zaman tekrar başlicam ve bu sefer 65 olmadan bırakmicam İnşaAllah umuyorum öyle olur
Neler yaptım
Diyetteyken hiç cıs cos ağzıma sürmedim
Ve hep sağlıklı beslenmeye özen gösterdim sebze ağırlıklı beslendim
Akşam 7 den sonra bişey yememeye özen gösterdim çünkü gerçekten akşam yenilen gıdalar çok etkiliyo
Suyumu en az 2.5 içmeye çalıştım
Ve leslieyi hiç bırakmadm hemen hemen hergün 3 mil leslie yaptım
Öyle işte
Biraz karısık yazdım gibi affola
Son düzenleme: