Bülent Ersoy, canlı yayın sırasında bayıldı!

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.806
Son Dakika!!!

Bülent Ersoy, canlı yayın sırasında bayıldı! İşte o görüntüler:

Ne bicim bayilma bu böyle ,,,insanin bayilmasi böyle mi oluyormus ,, bu bayilma biraz cok sahte olmadi mi sizce de :) sarkinin tam sonunu getirip sonra yere uzanip kolunu da havali bir sekilde hava da tutmak ,,, vay vay yine hayatimda yeni bir sey ögrendim ,,, hic böyle bayilmada görmedim.. bayilan bos cuval gibin düser bu agir cekimde düsüyo sarkiyida sonuna kadar söylüyo..Haniymis benim REYTINGLERIIIIMMM:nazo:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.220
Adamın:korkak:ayyy pardon kadının:ko bayılmasında bile bi aslet var:koömrü hayatımda hiiiiiç öyle bir bayılma görmedim ayol yavaş yavaş süzüle süzüle bayıldı adam ayyy:korkak:pardon kadın:ko:ko:ko:ko

:D :D haha adam kadın ilahi taş gibi hatuna sen nasıl öle ikilemli konusuyon kız :D burda bülentci bitter varken :D keşke adınıda bülentiye edeymişti :D şabanın bi filmi varya şabaniye o filme hastayım :hihi:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
1387380597265.jpg

Bayılma nedenini açıkladı

Canlı yayında bayılan Bülent Ersoy'dan ilginç açıklama: "Şarkı esnasında fenalaşınca şöyle biraz oturayım da insanlar anlamasın dedim. Ondan sonra fok balığı gibi birden gittim"

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, pazartesi akşamı canlı yayınlanan programında, şarkısını söyledikten sonra baygınlık geçirmişti. Herkesi korkutan Diva'nın düşme anı ise sosyal medyada alay konusu olmuştu.

Ersoy, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Ayaklı Gazete'nin haberine göre; sanatçı durumunu "Midem şişmişti ben de diyaframa baskı yaparsa canlı şarkı okurken layığını veremem diye yemek yemedim. Ama şarkı esnasında fenalaşınca şöyle biraz oturayım da insanlar anlamasın dedim. Ondan sonra fok balığı gibi birden gittim." dedi.

Sabah

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
:D :D haha adam kadın ilahi taş gibi hatuna sen nasıl öle ikilemli konusuyon kız :D burda bülentci bitter varken :D keşke adınıda bülentiye edeymişti :D şabanın bi filmi varya şabaniye o filme hastayım :hihi:

Napiiiim adam ayy kadın gördünmü bak yine karıştırdım:nazo:40yıl olmuş cinsiyet değiştireli ben hala alışamadımmı ne:ko:koama iyi taktik verdi millete bizde bundan böyle bayılmak istedikmi böyle bayılak:nazo:sence inaırlarmı sonuçta bülent abi değiliz :D :ko
buarada Şabaniye filmini bende çok severim 200 kere izlemişimdir belki

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Asıl bombayı duymadınız mı?Dün bayıldıktan sonrasını gösteriyodu tv,KABURGASI ZEDELENMİŞ doktora gidiyordu:kahkaha::kahkaha:

Neeeyyyy kaburgasımı zedelenmiş ah Teyzoşum vah teyzoşum gerçektende olan sana olmuş ama kabahat sende niye ders almıyorsun Bülent ablandan nasıl bayılınır diye gördünmü bak o düşüşe bide kaburgası zedelenmiş :kobak şimdi merak ettim acaba bunun kemikleri camdanmı yapılmış çıtkırıldım gibi kaburgacıkları kırılıvermiş kıyamammmm yazıııık:ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.220
Napiiiim adam ayy kadın gördünmü bak yine karıştırdım:nazo:40yıl olmuş cinsiyet değiştireli ben hala alışamadımmı ne:ko:koama iyi taktik verdi millete bizde bundan böyle bayılmak istedikmi böyle bayılak:nazo:sence inaırlarmı sonuçta bülent abi değiliz :D :ko
buarada Şabaniye filmini bende çok severim 200 kere izlemişimdir belki

yok sen alışamamışsın henuz bülentcigime :D
bu akşam gene var :1: haha bakalım bu aksam ne olcek
bizi neler bekliyo
bende bi cok kez izledim gene cıksın gene izlerim -alkis

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Yook alışamadım Bülentciğine canım yıllar geçsede o benim Bülent abim:ko:ko:ko
Evet malesefki buakşamda var eşim yine pür dikkat onu izliyecek :sinirli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar