Bunlarda benim yaptıklarım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_elifarslan_

Aktif Üye
Tepki
115
Bu benım en sevdigim havlum:):) kendim yaptım

Buda karanfilli havlum :):):)

OP
_elifarslan_

_elifarslan_

Aktif Üye
Tepki
115
emeğine sağlık canım

kursa gittiğim dönemde çok elişleri yaptım ama dağıttım hediye olarak birkaçtane kendime kaldı
dağıtmadan önce bende resimlerini burda paylaşsaydım yaa ne iyi olurdu

• Teşekkü ederim bende 2 3 tane yapmıştım bir abladan ögrendim duruyor hiç kullanmadım dedim paylaşım

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
elemeği göznuru bir başka güzel oluyor insan kullanmaya kıyamıyor canım Maşallah çok güzel olmuş ellerin kolların dert görmesin çok güzel olmuş :huhuu:-alkis:

OP
_elifarslan_

_elifarslan_

Aktif Üye
Tepki
115
Dogru söylüyorsun ablacım bende saklıyorum insan kullanmaya kıyamıyor sagol ablacım senınde yaptıgın seccade çok güzel emegine saglık:istebu:

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
Dogru söylüyorsun ablacım bende saklıyorum insan kullanmaya kıyamıyor sagol ablacım senınde yaptıgın seccade çok güzel emegine saglık:istebu:

aynen canım insan emek verdiği eşyalarını kulanmaya kıyamıyor sende sağol canım RABBİm senden razı olsun aslın 2 tane seccdem daha var ama onları atmak nasip olmadı bir türlü İnşallah biğün bende onları atarım :) :)-alkis:eek:

OP
_elifarslan_

_elifarslan_

Aktif Üye
Tepki
115

aynen canım insan emek verdiği eşyalarını kulanmaya kıyamıyor sende sağol canım RABBİm senden razı olsun aslın 2 tane seccdem daha var ama onları atmak nasip olmadı bir türlü İnşallah biğün bende onları atarım :) :)-alkis:eek:

Aynen ablacım sende koyarsın bakarız RABBİM heimizden razı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar