Bunu Yapan İnsan Olamaz!

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Bunu yapan insan olamaz!
Antalya'da yaklaşık iki aylık oldukları bildirilen iki sokak kedisinin gözleri oyuldu

Antalya’nın Konyaaltı İlçesi Altınkum mahallesi 420 sokakta oturanların yıllardır beslediği kedilerden biri yaklaşık iki ay önce yavruladı.

Anne kedinin sokaktaki sık çalılıklarla kaplı ağaçlı arazide sakladığı yavrular son birkaç gündür kendi başlarına dolaşmaya başladı.

Sokak sakinleri önceki gün yavru kedilerden birinin hareketlerinin garip olduğunu fark etti. Sarı ve beyaz renkli yavru kediyi yakaladıklarında iki gözünün de oyulmuş olduğunu gördüklerini söyleyen Antalya Devlet Opera ve Balesi solistlerinden Burcu Kuru, şunları anlattı:

"Kediyi mahallemizdeki veteriner kliniğine götürdüm. Veteriner Hekim Derya Özdemir Ertürk, yavru kedinin her iki gözünün de görme yeteneğini kaybettiğini belirtti. Bunun üzerine yavrunun iki gözünü de operasyonla aldı.

Küçük kediyi sahiplendim. Daha o olayın dehşetini üzerimden atamamıştım ki bugün komşular bu kez yavrulardan siyah beyaz renkli olanın bir gözünün dışarıya fırlamış olarak, yüzü kan içinde bir köşeye sinmiş olduğunu söyledi. Bu kez o kediyi aynı kliniğe götürdüm. Maalesef onun da sol gözü alındı."

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ayyyy yazık ya gerçi insanları doğrayan insanlar varken hayvancıklara neler yapmazlar:uzgun:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Hayvanları sevmeyen insan sevemez-kizgin
Gerçekten bunu yapan insan olamaz-kizgin

KheChi

Daimi Üye
Tepki
1.030
yemin ederim görünce sicak ter dökdüm birden, kimse kusura bakmasin bunu yapanlar icin ilah kelimeleri kullanamam ben. dilerim bunu yapanlarinnda ayni aciyi defalarca yasasinlar.cok kötü oldum ya, bu insanlarla ayni havayi solumak , aci veriyor.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Malesef bizim burdada geçen gün aynı durumda bir kedi gördüm,

başka bi günde araba çarpıp kaçmış patileri kan içindeydi

insanlıktan nasibini almamış bunu yapanlar:kizdim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar