Bunu yapmak gibi bir sansim var mi?

S

Saffarri

Misafir
Arkadaslar benim kendi sac rengim acik kahve rendi ama bi sacmalik sonucu sacimi siyah kinayla boyadim ve kinali saclarim da boya almiyor:mendil: Tum sacimda yok kina,ortada belirli bi yerde var.Findik kabugu rengini yapmak istiyorum kuaforde bunu yapmak mumkun mu?

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
benim bildiğim kınalı saça boya yapılmıyor canım uzamasını bekle sonra katlı falan kestir gitsin kınalı yer ama yinede bir danış kuaföre belki değişik boyalar falan çıktıysa benimki eski bir bilgi

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
malesef kınalı saça tutmaz kına kardeşimde hint kınası yakıp bi süre sonra az uzayınca dedi kızıl boyucam...boyadı kına olan yerlere işlemedi sadece dipte uzayan yerlere işledi çok komik olmuştu sabretmekten başka çaresi yok sanırım:kptmya:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
canim benimde bildigim kinali saca tutmuyor boya sen yinede bir sor

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kınalı saça bende tutmuyor diye biliyorum boya; ama kuaförün en iyisini bilir canım.

OP
G

guzelcem

Misafir
Ben yaşadımğım olayı anlatayım bayanın biri geldi kuaföre ısrarla saçlarına bir tarz dip boyayla kınalı saçlarının kapatılmasını istedi :( kuafördeki arkadaş asla olmaz ve tutmaz saçlarınız yanabilir dedi ben kabulüm yapıcaksınız kadıncağız bana bakdı çaresizce ne yapayım kadının aşırı ısrarına boyun eğdi boyadı ilk başda güzel oldu kurudukca saçları çok olumsuz oldu başladı sen yapamadın suçlamaya bende susmadım kadına yöneldim sen ne diyorsun burda şahitlik bile yaparım hem suçlusun hem güçlüsün:alsana:-kizgin parayı vermiycem kadıncağız tamam istemiyorum ama dükkanımda sorun çıkarmayın ben ne demek alıcaksın o senin emeğinin hakkı arkadaş dedim bir hayli sorun çıkartdı ama ben susturdum-kizgin demek istediğim saçlarını boyatırken tutmaz yanabilir sen yinede uzman kuaförüne danış ama olmaz diye bilirim...

OP
S

Saffarri

Misafir
anladim))) herkes tutmaz diyorsa tutmaz:gulegule: napalim kadere razi olcam))))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar