Burçlara Göre Kaynanalar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
attachment.php

KOÇ: Sahiden de koç gibidirler. Size tosladıkları zaman hayatınız kararır. Çevrelerine karşı neşeli ve mutlu görünürler ama gelin ve damatları yiyip bitirirler. Allah yardımcınız olsun.

BOĞA :boğa burcundaki kaynanıza pelerin sallanamanıza gerek yoktur.Çünkü boğalar gibi ayaklarını yere vurup dururlar ve bir... nevi sizi tehdit ederler.

İKİZLER : Aslında sakindirler ama yaptıkları şeyler pek belli olmaz. Bir an şöyle bir an böyledirler. Pek güvenmeyin Zekaları pek parlaktır. gelin ve damatlarına zeka üstü sürprizler yapabilirler.

YENGEÇ : Evine ve ailesine düşkün bir kişiliği vardır. bu aileye düşkünlük bazen fazla abartılı olur: O yüzdende gelinler sinir olur. Çok ısrarcıdır yemek yapıp yedirmeyi ve karar vermeyi çok sever.

ASLAN . Korkulacak kaynana. kükredi mi bittiniz. benim dediğim olacak sıkıysa olmasın modundan hiç çıkmaz.

BAŞAK : Titiz ciddi uyumlu bir ev kadını. Evde akla gelmedik sürprizler üretir. Kendisine yapılan bir şeyi asla unutmaz.

TERAZi . Dengenin temsilcisi terazi kaynanası vicdanlı ve duyguludur. Genellikle ideal kaynanalar bu burçtan çıkar

AKREP : akrep gibi sokar. Ne yapacağı belli olmaz.Anlamakta zorluk çekersiniz. hiç umulmadık bir anda şefkatli olabilir:Kendi haline bırakın

YAY : Çekilmez. çünkü sivri dillidir. Çift karekterlidir. Güzel güzel konuşurken gerilirler.

OĞLAK .Hayatın gerçeklerini ön planda tutarlar. Zeki ve şüpheci olur. Dikkat bir şeye karar verdiler mi asla geri dönmezler. Oğlaklar en tepedeki otlara ulaşmak için herşeyi göze alırlar yani

KOVA . zeki ve ben bilirim diyen bir kaynanız varsa o kovadır işte. fena sayılmaz huyunca gidin. Size taktıydsa yandınız

BALIK : Üzülen melankolik paraya önem vermeyen insanlar. Kırılmak ve ağlamak için yer ararlar. Bu da belli bir süre sonra bayar..

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
ASLAN : Korkulacak kaynana. kükredi mi bittiniz. benim dediğim olacak sıkıysa olmasın modundan hiç çıkmaz.

Benim kaynanalığım da fena olacak :hihi:

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
İKİZLER : Aslında sakindirler ama yaptıkları şeyler pek belli olmaz. Bir an şöyle bir an böyledirler. Pek güvenmeyin Zekaları pek parlaktır. gelin ve damatlarına zeka üstü sürprizler yapabilirler.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Ben henüz kükreyemedim ya ne zaman kükreyeceğim duy gelin bak kükretme beni:evet:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
LiLi acıdım senin çocuklara :hihi:
----------------
KOÇ: Sahiden de koç gibidirler. Size tosladıkları zaman hayatınız kararır. Çevrelerine karşı neşeli ve mutlu görünürler ama gelin ve damatları yiyip bitirirler. Allah yardımcınız olsun.

Anaam bende pek iç acıcı değilmişim hani :rujsigara:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
Sorma LiLi :eek:ys:

Vay Terazi iyimiş ideal kaynana diyor alalım bak bunu :sila:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520

iyi bir kaynana olamayacağımı biliyorudm zaten,burdada gün gibi çıkmış işte:evet::evet:

balböceği

Daimi Üye
Tepki
386
YAY : Çekilmez. çünkü sivri dillidir. Çift karekterlidir. Güzel güzel konuşurken gerilirler

ayyy olmasın böle yaaa cidden bölemi olurum ki yok yok olmam heralde yaa :acep:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
Belli ki teraziler dışında hepimiz çekilmez olacağız :iyyyy: ama ben huysuz beni sevmeye başladım savunmam da hazır "ne yapayım evladım burcumun özelliği" diyeceğim :cokkomik:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
OĞLAK .Hayatın gerçeklerini ön planda tutarlar. Zeki ve şüpheci olur. Dikkat bir şeye karar verdiler mi asla geri dönmezler. Oğlaklar en tepedeki otlara ulaşmak için herşeyi göze alırlar yani:eek:ky::eek:ky:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar