Burçların Kendilerinden Boşanma Sebepleri Ne Olurdu?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
Burçlar kendileriyle evli olsaydı
kendilerinden boşanma sebepleri ne olurdu
ve bunu hakime nasıl bir savunmayla anlatırlardı?

Koç

Boşanma Sebebi: Sürekli tartışmalar ve rekabet.
Savunma: "Sayın Hakim, her zaman en önde olmak istiyorum, ama o da benimle aynı hızda koşmaya çalışıyor. Birlikte yarışmak yerine, birbirimizi geçmeye çalışıyoruz. Bu da evliliğimizi zora soktu."

Boğa

Boşanma Sebebi: Değişime karşı direnç.
Savunma: "Sayın Hakim, ben sabit bir yapıya sahibim ve değişikliklere kapalıyım. Kendimle evli olsam da, huzur arayışım beni sürekli aynı yerde kalmaktan alıkoyuyor."

İkizler

Boşanma Sebebi: İletişim karmaşası.
Savunma: "Hakim Bey, sürekli farklı konulara atlayıp duruyoruz. Kendimle bile bir türlü aynı fikirde olamıyorum. Bazen ne düşündüğümü bile bilmiyorum."

Yengeç

Boşanma Sebebi: Duygusal dalgalanmalar.
Savunma: "Sayın Hakim, her an duygusal bir çalkantı içindeyim. Kendimle barışık olamıyorum ve bu durum evliliğime de yansıyor. Her an bir güven arayışı içindeyim."

Aslan

Boşanma Sebebi: İlgi ve takdir eksikliği.
Savunma: "Sayın Hakim, kendime yeterince ilgi göstermediğimi düşünüyorum. Her zaman takdir edilmek istiyorum, ama kendimden beklediğim övgüyü bulamıyorum."

Başak

Boşanma Sebebi: Mükemmeliyetçilik.
Savunma: "Sayın Hakim, kendimle evli olmam, her şeyin mükemmel olmasını beklememe neden oldu. Ama ne kadar uğraşsam da, hiçbir şey yeterince iyi olmuyor."

Terazi

Boşanma Sebebi: Karar verememe.
Savunma: "Sayın Hakim, sürekli denge arayışındayım ve bu yüzden karar vermekte zorlanıyorum. Kendimle uyum içinde olamadığım için evliliğim de sarsılıyor."

Akrep

Boşanma Sebebi: Aşırı kıskançlık ve sahiplenme.
Savunma: "Sayın Hakim, içimdeki tutkular beni ele geçiriyor. Kendime karşı bile kıskançlık duygularım var ve bu durum evliliğimi zehirliyor."

Yay

Boşanma Sebebi: Bağımsızlık arzusu.
Savunma: "Sayın Hakim, sürekli özgürlüğü arzuluyorum. Kendimle bile kısıtlanmış hissediyorum ve bu, beni evliliğimden uzaklaştırıyor."

Oğlak

Boşanma Sebebi: Hedef odaklılık.
Savunma: "Sayın Hakim, kariyerime odaklandım ve kendimle olan ilişkimi ihmal ettim. Hedeflerim beni o kadar sardı ki, evliliğim ikinci planda kaldı."

Kova

Boşanma Sebebi: Duygusal mesafe.
Savunma: "Sayın Hakim, özgürlük arayışım beni kendimden uzaklaştırdı. Kendimle olan ilişkimde duygusal bir bağ kuramaz oldum."

Balık

Boşanma Sebebi: Gerçeklikten kaçış.
Savunma: "Sayın Hakim, hayallerin peşinde koşarken gerçekliği göz ardı ettim. Kendimle olan evliliğimde bile hayal dünyasında kayboluyorum."

"Kaynak : Hanımefendi.com" olarak belirtenler konuyu başka yerlerde kullanabilirler

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.168

İkizler​

Boşanma Sebebi: İletişim karmaşası.
Savunma: "Hakim Bey, sürekli farklı konulara atlayıp duruyoruz. Kendimle bile bir türlü aynı fikirde olamıyorum. Bazen ne düşündüğümü bile bilmiyorum."

:kriz: kesinlikleeee böyle olurdu haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
Çok iyi ya bayıldım sürekli farklı konulara atlıyoruz demesine çok güldüm :haha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926

Koç

Boşanma Sebebi: Sürekli tartışmalar ve rekabet.
Savunma: "Sayın Hakim, her zaman en önde olmak istiyorum, ama o da benimle aynı hızda koşmaya çalışıyor. Birlikte yarışmak yerine, birbirimizi geçmeye çalışıyoruz. Bu da evliliğimizi zora soktu."

Boğa

Boşanma Sebebi: Değişime karşı direnç.
Savunma: "Sayın Hakim, ben sabit bir yapıya sahibim ve değişikliklere kapalıyım. Kendimle evli olsam da, huzur arayışım beni sürekli aynı yerde kalmaktan alıkoyuyor."

Burada da ay burcum öne çıktı zaten doğum haritamda da koç/boğa baskınlığı var başa baş gidiyorlar. Koç gibi önde olma ve birinci olma isteğim hiç olmaz hatta ışıkların üzerimde olmasından çok rahatsız olurum ama Boğa'daki değişime karşı direnç kesinlikle ben :olamaaaz:doğum haritamda da beni zora sokan konu olarak bunu öne çıkarıyor

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.168
Burada da ay burcum öne çıktı zaten doğum haritamda da koç/boğa baskınlığı var başa baş gidiyorlar. Koç gibi önde olma ve birinci olma isteğim hiç olmaz hatta ışıkların üzerimde olmasından çok rahatsız olurum ama Boğa'daki değişime karşı direnç kesinlikle ben :olamaaaz:doğum haritamda da beni zora sokan konu olarak bunu öne çıkarıyor
Senin gene koç boğa iki seçenek var benim herşeyim ikizler haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
:krizz: geçen acep bizdenmi kapandı site haha
Sen sık gelmeye başladın ya site ben bir uyarı yapayım şimdi cıvıtır bunlar ayaklarını denk alsınlar dedi herhalde :haha: Ben hanımefendi yılbaşı özel programını da 2025 olarak hazırladım kapalı yerde duruyor görmüşsündür gifler müzikler falan shakira bacım mezdekeye taş çıkardı sağ olsun inşallah o zamanda kızarmayız 2025'e kepenkleri kapatarak girmek istemem doğrusuhaha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.168
Sen sık gelmeye başladın ya site ben bir uyarı yapayım şimdi cıvıtır bunlar ayaklarını denk alsınlar dedi herhalde :haha: Ben hanımefendi yılbaşı özel programını da 2025 olarak hazırladım kapalı yerde duruyor görmüşsündür gifler müzikler falan shakira bacım mezdekeye taş çıkardı sağ olsun inşallah o zamanda kızarmayız 2025'e kepenkleri kapatarak girmek istemem doğrusuhaha
Heryerde göze batıyor dikkat çekiyorum bacım napacaksın ikizler burcu is loading haha oo görmezmiyim bende şıkkıdı şıkkıdı oynadım şükürler olsun kapanmadan geçirdik haha

Tepki
65
Doğum haritam da ikizler baskın :)
Her iki dakika da bir fikirlerim değişiyor zaten kendimi de anlamıyorum hahaha sanki iki kişiyim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar