Bence biz özgürc herşeyi anlattığımız için dertli biz gözüküyoruz :dertli:
Ama iyiraf edeyim, benim eşimde bana söylenir tüm derdini Yani o da dertli :dertli: Özellikle annemden
al benden de o kadar) benimki de annemden dertli bazen söylenir evde bana sustururum hemen sana kötü bişey mi dedi die annem çok iğneler de:dertli:
Bizim evlilikte kaynana annem maalesef:d
Bende sinir olurum; ama napiim annem yane
Birde anneme desem hemen tavır alır, gardını kuşanır. Bu yüzden eşimin bu sinirini ben çekmek zorunda kalıyorum:sinifsinif:
aynen öyle biliyo musun anneme diyorum bazen konuşma şöyle deme die o zaman da bana kızıyo herşeyi yanlış anlıyosunuz ben kötü niyetle demedim ki alınacak ne var die)
Ah anneler :dertli::dertli:
erkek kardeşim var bi tane diyorum sana gelin gelen yandı gerçi annemin kastı eşime:dertli:
wallaha ben pek katılmıyorum illaki onlarında derdi var ama annemi dinleyipte eşime ekşidiğimi hatırlamıyorum kadınlar daha mantıklı neyin doğru olduğunu anlıyabiliyorlar 2 lafa sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum ama erkekler dolduruşa gelebiliyor malesef yarı kulakdan dolma laflarla sorun çıkarmada üstlerine yokkk..
anan çokmu üstüne gidiyor eşinin nedenerkek kardeşim var bi tane diyorum sana gelin gelen yandı gerçi annemin kastı eşime:dertli:
aynen canısıwallaha ben pek katılmıyorum illaki onlarında derdi var ama annemi dinleyipte eşime ekşidiğimi hatırlamıyorum kadınlar daha mantıklı neyin doğru olduğunu anlıyabiliyorlar 2 lafa sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum ama erkekler dolduruşa gelebiliyor malesef yarı kulakdan dolma laflarla sorun çıkarmada üstlerine yokkk..