Bütün dertler kadınların mı? Erkekler de kaynanasından eşinden çeker mi?

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
aynen arişe katılıyorum... bizler herşeyi paylaştığımız için sanki herşeyi biz sorunmuş gibi gözüküyor ... ama onlarda bi anlatmaya başlasalar bizden daha dertli olduklarını görürüz.....:kahve:
bi laf vardır bilmem bilirmisiniz "değirmene gittim derdimi deşmeye değirmen başladı fır fır dönmeye..." :kptmya:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Bence biz özgürc herşeyi anlattığımız için dertli biz gözüküyoruz :dertli:

Ama iyiraf edeyim, benim eşimde bana söylenir tüm derdini:D Yani o da dertli :dertli: Özellikle annemden :kptmya:

al benden de o kadar:)) benimki de annemden dertli bazen söylenir evde bana sustururum hemen sana kötü bişey mi dedi die:) annem çok iğneler de:dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
al benden de o kadar:)) benimki de annemden dertli bazen söylenir evde bana sustururum hemen sana kötü bişey mi dedi die:) annem çok iğneler de:dertli:

Bizim evlilikte kaynana annem maalesef:d

Bende sinir olurum; ama napiim annem yane:D
Birde anneme desem hemen tavır alır, gardını kuşanır. Bu yüzden eşimin bu sinirini ben çekmek zorunda kalıyorum:sinifsinif:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Bizim evlilikte kaynana annem maalesef:d

Bende sinir olurum; ama napiim annem yane:D
Birde anneme desem hemen tavır alır, gardını kuşanır. Bu yüzden eşimin bu sinirini ben çekmek zorunda kalıyorum:sinifsinif:

aynen öyle biliyo musun anneme diyorum bazen konuşma şöyle deme die o zaman da bana kızıyo herşeyi yanlış anlıyosunuz ben kötü niyetle demedim ki alınacak ne var die:))

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
olmazmı hemde çok var bir arkadaşımın kocası kaynanası öldüğü halde hala söylenir.yine şahit olduğum bir vaka daire arkadaşım.O...bey manavdan kalın kabuklu muz istedi manav şaşırınca yere atacağım kaynanam basıp düşsün diye dedi.Kuzenlerimden biri de hüngür hüngür ağlamıştı yanım da ben gülmekten onu teselli edememiştim.

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
wallaha ben pek katılmıyorum illaki onlarında derdi var ama annemi dinleyipte eşime ekşidiğimi hatırlamıyorum kadınlar daha mantıklı neyin doğru olduğunu anlıyabiliyorlar 2 lafa sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum ama erkekler dolduruşa gelebiliyor malesef:( yarı kulakdan dolma laflarla sorun çıkarmada üstlerine yokkk..

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bazı kadınlarda çok dırdırcı adam da biraz pısırıksa adamı parmağında oynatıyor anasından emdiği sütü burnundan getiriyor hesabını bilmiyor adamı borç batağına sokuyor...o adamlar ne yapsın:) ama bu tiplerden fazla yoktur tabi

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
erkek kardeşim var bi tane diyorum sana gelin gelen yandı:) gerçi annemin kastı eşime:dertli:

ne tesadüf benimde bir erkek kardeşim var, gelin yandı:kptmya: Fazla takar annem şimdi :ates::ates:

wallaha ben pek katılmıyorum illaki onlarında derdi var ama annemi dinleyipte eşime ekşidiğimi hatırlamıyorum kadınlar daha mantıklı neyin doğru olduğunu anlıyabiliyorlar 2 lafa sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum ama erkekler dolduruşa gelebiliyor malesef:( yarı kulakdan dolma laflarla sorun çıkarmada üstlerine yokkk..

Aynen ya :ates:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
erkek kardeşim var bi tane diyorum sana gelin gelen yandı:) gerçi annemin kastı eşime:dertli:
anan çokmu üstüne gidiyor eşinin neden
istemediği bir evlilikmi yaptınız yoksa

aynen canısı
benim aileme yani annem hiç karışmaz eşime sende böylesin filan demez
sadece doğruları yanlışları der ama onuda eşim ters anlar niye ailesi yüzünden
bak seni kendilerine çekmeye çalışıyorlar filan yani
şu dolduruşlar yokmu ah ah erkekler göremiyor hiç bir zaman ileriyi
hele o 2.ablası ve yengesi anası yokmu
demirle dövmek lazım
ailem için eşim neler söyledi önçeleri ahhhhhh ama kendi ailelerinin yalnışlarını görmezler tabi şu erkek milleti
hiç bir zaman annemden dert yanamaz hakkıda yok ama ben dert yanabilerem çünkü yaşayan benim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar