Büyük kalçalar sağlığa faydalı

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215

İngiliz uzmanlar basen, popo ve baldırlardaki fazla kilonun sağlığa yararlı olup, kalp ve ****bolik sorunlara karşı koruduğunu söyledi.

Basen bölgesindeki yağlar vücuttaki zararlı yağ asitlerini temizleyerek damarların tıkanmasını ve iltihaplanmayı önleyen maddeler içeriyor.

Oxford Üniversitesi'nden bilim adamları büyük popoların böyle bir koruma özelliği olmayan bel çevresindeki fazla yağa tercih edileceğini söyledi.
En güzel kalçalı kadınlar

International Journal of Obesity dergisine konuşan bilim adamları, bilimin basen bölgesindeki yağları artırmak için özel bir çaba dahi gösterebileceğini belirtti.

İleride de, doktorların kardiyovasküler ve şeker hastalığı gibi ****bolik hastalıklara karşı hastalarına vücut yağlarını basen bölgesine kaydıran ilaçlar yazabilecekler.

Bilim adamları basen bölgesinde çok az yağ bulunmasının "cushing sendromu" gibi ciddi ****bolik sorunlara yol açabileceğini de belirtti.

Bilimsel kanıtlar baldır ve popodaki yağlardan kurtulmanın bel çevresindeki yağlardan kurtulmaktan daha zor olduğunu gösteriyor.

Bu pek de arzu edilmeyen bir durum gibi olsa da uzmanlar bunun yararlı olduğunu, çünkü yağların hızlı bir şekilde çözülmesi durumunda iltihaplanmaya yol açan sitokin maddesinin açığa çıktığını söylüyorlar

. Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 21:05:16 Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 21:08:35

alıntı

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
ben onları erıtmek ıcın gunde kac saat delı gıbı spor yapıyorum:bayil:
bence yanlıs bı haber saglıkla yavas yavas verılırse sorun olmaz:eek:
ama anı kg kaybı ıle kalcayı ınceltmek belkı ozman zararı olur

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
aaa ablam sendemı sevınıyosun bıde sımdı bırsa olsaydı dove dove burdan cıkarırıdım eh sana boyle bısey yapamıcaıgma gore bunu yapıyım barı :hayir: :D

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
aaa ablam sendemı sevınıyosun bıde sımdı bırsa olsaydı dove dove burdan cıkarırıdım eh sana boyle bısey yapamıcaıgma gore bunu yapıyım barı :hayir: :D

sana şaka takılıyım dedim bebeeeeeemmmm...başka mesajda yazıcaktım...elektrik gitti...sevinirmiyim hiç...hamal gibi taşıyoruz geniş kalçalarımızı :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar