Büyük Seçim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

sevgiböcegi_pınar

Misafir
Kızlar çok zor durumdayım,derdim büyük tüm kız arkadaşlarıma sordum ya bilemediler yada salladılar,artık dayanamıyorum.
hemen anlatacam,hangisi hem karakter hemde tip olarak ideal acaba

1.resimdeki çocuk çılgın şamata bi çocuk,iyi tarafı hayatı çok renkli,kötü tarafı sorumsuz,burcu oğlak,mesleği bar işletiyor.

2.resimdeki çocukta sakin komik bi çocuk,iyi tarafı mütevazi ve sevgi dolu olması,kötü tarafı ise çok iyimser,burcu başak,mesleği de bilgisayar mühendisi şimdi ben daha önce hatalar yaptım,ilk aşkımda bu 2 çocuğunda özellikleri yoktu,serseri takılıyorduk.şimdi ise ikisinde de gelecek var.Ama biri çok bağlı biri çok serbest,tip olarak söylenebilir ama bişiler söyleyin.ne yapacam bilmiyorum
yanlış bir ilişki taa 2 seneme neden olur,korkuyorum,hangisi doğru çocuk :mendil:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Yani ne desem bilemedim inanın şu an çok şaşırdım

İlk defa burda bu tarz bir soru görüyorum

Manavdan karpuz seçer gibi ilginç

Yani ne dememizi bekliyosunuz onu da anlayabilmiş değilim,

Birincisi sizi tanımıyoruz ne istediğinizi bilmiyoruz..

İkincisi iyi güzel hoş resim eklemişsiniz sevgili adaylarınız hakkında bilgi vermişsiniz..

Ben birinciyi seç desem onu mu seçeceksiniz cidden çok ilginçsiniz:dusun:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
:bayil: :bayil:

Şaka mı bu?

Hayatta herkesin yanlışları olur. İnişli-çıkışlı ilişkiler olur. Eğer siz bir gelecek düşünüyorsanız, yeterince büyümüşsünüz demektir. Ama ben burada büyümüş bir birey göremiyorum, üzgünüm...

Bir bayan-bu erkekte olabilir-, evleneceği kişiyi, manavdan sebze alır gibi hımmmm bu daha iyi yok yok bu daha kötü diyerek evlenmez... Sizinki aşk değil, mantık evliliği olur aksi taktirde... Ayrıca sizi daha önce hiç tanımayan kişilere bu soruları sormanız zaten başlı başına bir yanlış. Biraz kendinizden de bahsetseydiniz keşke. Ona göre size uygun olanı seçerdik. :sinifsinif:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sabah sabah sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün emi:kptmya::kptmya:

bence ikisi de olmaz böyle saçma bi konu açabiliyosan ikisini de sevmiypsun demektir...ayrıca sevgiliye iyi bi gelecek olarak mı bakıyorsun sadece...bence sen kafanı topla psikolojin alt üst olmuş senin:gulegule:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Mesajınızı okurken şaka bu heralde dedim piyongodan çeker gibi seçeylim hangisi olcek acaba :sila:ya şundadır ya bunda nekadar saçma değilmi siz sevgililerinizi böyle tanımadığınız insanlara seçtirerekmi hayatınızın akışını devam ettireceksiniz 27 yaşında bir genç kız ki eğer bir bayansanız ben sizin bayan olduğunuzdan bile şüpheliyim şuan

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Mesajınızı okurken şaka bu heralde dedim piyongodan çeker gibi seçeylim hangisi olcek acaba :sila:ya şundadır ya bunda nekadar saçma değilmi siz sevgililerinizi böyle tanımadığınız insanlara seçtirerekmi hayatınızın akışını devam ettireceksiniz 27 yaşında bir genç kız ki eğer bir bayansanız ben sizin bayan olduğunuzdan bile şüpheliyim şuan

ben de o erkeklerin sevgilisi olduğundan şüpheliyim.
rastgele bir yerlerden bulunan 2 erkek resmi:kahve:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar