S
sevgiböcegi_pınar
Misafir
Kızlar çok zor durumdayım,derdim büyük tüm kız arkadaşlarıma sordum ya bilemediler yada salladılar,artık dayanamıyorum.
hemen anlatacam,hangisi hem karakter hemde tip olarak ideal acaba
1.resimdeki çocuk çılgın şamata bi çocuk,iyi tarafı hayatı çok renkli,kötü tarafı sorumsuz,burcu oğlak,mesleği bar işletiyor.
2.resimdeki çocukta sakin komik bi çocuk,iyi tarafı mütevazi ve sevgi dolu olması,kötü tarafı ise çok iyimser,burcu başak,mesleği de bilgisayar mühendisi şimdi ben daha önce hatalar yaptım,ilk aşkımda bu 2 çocuğunda özellikleri yoktu,serseri takılıyorduk.şimdi ise ikisinde de gelecek var.Ama biri çok bağlı biri çok serbest,tip olarak söylenebilir ama bişiler söyleyin.ne yapacam bilmiyorum
yanlış bir ilişki taa 2 seneme neden olur,korkuyorum,hangisi doğru çocuk![Mendil :mendil: :mendil:](https://www.hanimefendi.com/forum/dosyalar/mouchoir1-gif.22857/)
hemen anlatacam,hangisi hem karakter hemde tip olarak ideal acaba
1.resimdeki çocuk çılgın şamata bi çocuk,iyi tarafı hayatı çok renkli,kötü tarafı sorumsuz,burcu oğlak,mesleği bar işletiyor.
2.resimdeki çocukta sakin komik bi çocuk,iyi tarafı mütevazi ve sevgi dolu olması,kötü tarafı ise çok iyimser,burcu başak,mesleği de bilgisayar mühendisi şimdi ben daha önce hatalar yaptım,ilk aşkımda bu 2 çocuğunda özellikleri yoktu,serseri takılıyorduk.şimdi ise ikisinde de gelecek var.Ama biri çok bağlı biri çok serbest,tip olarak söylenebilir ama bişiler söyleyin.ne yapacam bilmiyorum
yanlış bir ilişki taa 2 seneme neden olur,korkuyorum,hangisi doğru çocuk