Büyük şehirler insan ilişkilerini öldürüyor mu?

munise

Daimi Üye
Tepki
365
Bencede insan ilişkilerini öldürmüyor çünkü şehir insanı değiştirmiyor,şehrin içinde yaşayan insanlar bazı örf ,adet ve göreneklerimizi değiştirmeye çalışıyorlar kendini bilenler asla değişmiyorlar.Karşı komşum beni 1-2 gün görmediğinde hemen kapımı çalıp nasıl olduğumu soruyor,sağlık problemi olan biriyim,eşim vardiyalı çalışıyor evde olmadığı akşamlar eğer rahatsızsam yeri geldiğinde bende bile kalıyor bu zamanda böyle dostluklar,arkadaşlıklar çok önemli.Sitemizde bile TÜRKİYE'nin her tarafından arkadaşlarımız var,birbirimizin derdini paylaşıyoruz onlarla birlikte üzülüyoruz, sevinçlerini birlikte paylaşıyoruz.Şehir insanı tüketmiyor,insanlar şehri tüketiyorlar. Ben böyle düşünüyorum.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
bence degıstırıyo koylerde iç içe yasarken burda aynı apartmanda bırbırını tanımayanlar var maelsef:(

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence öldürüyor çünkü büyük şehirlerde kimse kimseye güvenmiyor bi kere ve herkes kendi yaşamının derdine düşüyor köyelrde öyle mi kimin ne derdi var herkes bilir mesela ama şehirlerde herkes kendi dertleriyle uğraşmaktan çaevredeki insanları önemsemez

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Öldürüyor bence. İnsanlar bir koşuşturmaca ve telaş içinde. Herkesin bir acelesi var. Kişiler birbirlerini gördüklerinde selam vermekten korkuyorlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar