Çalıkuşu (Kanald)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918

fft18_mf3164555.Jpeg

Kanal D, iddialı dizisi “Çalıkuşu”nu seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Başrollerini Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in paylaştığı, çekimleri Reşat Paşa Konağı’nda yapılacak dizi, eylül ayında başlayacak.

fft18_mf3164559.Jpeg

KANAL D’de yeni sezonda ekrana gelecek “Çalıkuşu” dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Türk edebiyatının en çok okunan romanlarından Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden uyarlanan dizide başrolleri Burak Özçivit ve Fahriye Evcen paylaşacak.

fft18_mf3164558.Jpeg

Yapımını Tims Production’ın üstlendiği, yönetmenliğini Çağan Irmak ve Doğan Ümit Karaca’nın yaptığı, senaryosunu ise Sevgi Yılmaz’ın yazdığı “Çalıkuşu”, eylülde seyirciyle buluşacak. Tims Production’ın sahibi Timur Savcı, dizi için kesenin ağzını açtı.

fft18_mf3164557.Jpeg

Çekimler için Kadıköy-Kızıltoprak’da bulunan Reşat Paşa Konağı’nı kiralayan Savcı, konağın içine 1 milyon dolardan fazla para harcadı. Konağın içi, hikâyenin geçtiği döneme ait eşyalarla baştan aşağı değiştirildi. Savcı, dizi için Beykoz ve Sarıyer’de de iki plato hazırladı.

fft18_mf3164556.Jpeg

* Reşat Paşa Konağı, Sultan II. Abdülhamit Han devrinde Ahmet Reşat Paşa tarafından ikamet amaçlı yaptırıldı. 1900 yılında ikamete açılan konak, günümüze kadar varlığını koruyabilmiş yapıtlardan biri. * “Çalıkuşu”nda Feride’yi Fahriye Evcen, Kâmran’ı ise Burak Özçivit canlandıracak. * 80’li yıllarda TRT’de yayınlanan “Çalıkuşu” dizisinde Aydan Şener ve Kenan Kalav başrol oynamıştı.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
Vay şimdiden seyircisi hazır o zaman

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bende izlerim ama ilk bölümde ilgimi cekmezse diger bölümleri izleyecegimi sanmiyorum.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
296_6f328.jpg

Çalıkuşu”nun fragmanları büyük heyecan uyandırdı

Kanal D’nin Eylül’de ekrana getireceği, yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz romanından ekrana uyarlanan, başrollerini Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in paylaştıkları sezonun en iddialı yapımlarından Çalıkuşu’nun dün akşam (03 Eylül Salı) ilk kez yayınlanan fragmanları büyük ilgi gördü ve heyecan uyandırdı.

“Çalıkuşu”nun ilk kez yayınlanan fragmanları sosyal medyada büyük ses getirdi.

Twitter’da “Çalıkuşu” ile ilgili olarak yoğun şekilde mesaj atıldı. Atılan mesajlarda özellikle, müzik, görüntü ve Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in uyumları üzerine vurgu yapıldı.

İşte o mesajlardan bazıları;

YSMN SRC ?@YSMNSRC

#calikusu dizisi esin engin'in klasik muzigini kullanarak bir buyuk USTAya saygi durusunda bulunmus

Neslihan Yenice ?@Nes_Yen

Nicedir bir dizi, muzigi ile tuylerimi diken diken etmeyi basaramamisti... Taa ki az oncesine kadar, cocukken de pek severdim. #calikusu

Selin Altıntop ?@HalkFoto

Offf hala fragmanın etkisindeyim. Önce müziği aldı götürdü, sonra o görüntüler, o bakışlar, off diyorum. Başlasa da izlesek #calikusu

can denen ?@aamedjan

Çalıkuşu tanıtımı mükemmel! Bu cast, bu müzik ve bu görüntü yönetmenliğiyle sezona harika bir giriş yapacağı belli oldu. #calikusu

T.C. Beste Boz ?@BesteBoz1

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen`in uyumu müthiş. Bu Eylül Çalıkuşu kaçmaz #calikusu

burcumania? ?@aloonsomania

çalıkuşu çok şirin bir fragman olmuş bence sevdiğim romanlardandır dizi nasıl meraklandım iyice @KanalD yaparsa iyidir aslında

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
Adam konuştu da konuştu be :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
444243.jpg

94_.png

20:00
Çalıkuşu

Saat : 20:00 - 22:00 (120 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Elif İskender, Ebru Helvacıoğlu
Yönetmen : Çağan Irmak, Doğan Ümit Karaca

Feride öksüz, Feride yetim, Feride hırçın.....Herkes acısını başka yaşar: Feride yaramazlıkla, hırçınlıkla ve türlü oyunlarla... İzin günleri Besime Teyze’nin konağında kuzenleri; Necmiye ve Kamran'la geçer. Yıllar acele eder. Genç kızdır Feride, Kamran’sa yakışıklı bir hekim… Ateş ve baruttur onlar. Fransız Mektebi’nde herkes gönül verir birine. Sevilmeyi hak etmediğini düşünen Feride, yüreğindeki kıpırtılardan korkar. Fark edilmeyi bekler, kaçar...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
445755.jpg

94_.png

20:00
Çalıkuşu

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Elif İskender, Ebru Helvacıoğlu
Yönetmen : Çağan Irmak, Doğan Ümit Karaca

Kamran'ın dul Neriman'la ilişkisini öğrenen Feride, bu sırrı saklama karşılığında Kamran'la bir anlaşma yapar. Ya anlaşmaya uyulacak, ya da Neriman'ı herkes öğrenecektir. Kamran köşeye sıkışır. Feride’nin konuşacağından korkmaktadır. Ona, düzenli aralıklarla hediyeler gönderir ve oyun başlar...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918

Sevdim bu diziyi de günü kötü oldu ya hep tekrardan izliyorum :eek:fff:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar