Çamaşır kurutma makinesi

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kızlar size bir sorum olacak. Kurutma makinesi kullanıyorum. Yalnız merak ettiğim nokta şu örneğin renklilerle beyazları birlikte kurutabilir miyim? Kullanan var mı kurutma makinesi?

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.634
ben kullanmıyorum yok canım ne yazıkki ama olsun isterdim :(
yaa bence sakıncalı olmaz cünkü kurutacak degilmi birbirine renklerin karışacagını zannetmiyorum :eek:

*Neşe*

Daimi Üye
Tepki
582
kışın çamaşır kurutmak çok zor oluyor.benimd aklımdan geçiyor ama Arinacım makina tam olarak kurutuyormu çamaşırları,memnunmusun???:telefon:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Arina'm bence bir denem yap canım;
Mesela bir beyaz ve bir renkli çamaşır at,kurut bakalım neler olacak?
Ben kullanmıyorum evimde yok ama olmasını isterdim hani,en azından çamaşırın kurumasını beklemiyorsun çamaşır ipinde değil mi?

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canlarım çok sağolun cevaplarınız için.:hhhhhh:

Çamaşır makinesinden aldığım gibi hemen atıyorum kurutmaya. Ayarı var zaten. Mesela ben çok buruşmasını istemiyorsam dolaba kaldırma kuruluğunu seçiyorum. Bir de kurutma biter bitmez hemen alıp katlıyorum. Eğer içinde kalırsa iyice buruşturuyor.

Bazn çamaşırlığa asıyorum. Örneğin siyah ve renklileri bir arada kurutmak için. O zaman da düşük ayarı çalıştırıyorum. Gerçekten büyük kolaylık. Çamaşırlar kupkuru çıkıyor. Ben Bosch kullanıyorum. Sanırım beyaz eşya da en iyi marka.

Şahmarancım deneyeceğim birgün. Gerçi suyunu çektiği için karışmaz sanıyorum; ama yine de korkuyorum işte. 7 Kg. olunca kurutma bölümü birkaç eşya için kurutmak gücüme gidiyor. Yazık o kadar elektriğe.

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
evet ya artık sorun oluyor dışarıya çamaşır asıp kurutmak hele benim binada
yukarıdaki m.....k her allahın günü silkelenir gelde az
ama diş gösterdinmi yapamıyorda
kış için iyi yani kaça aldın arina

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
evet ya artık sorun oluyor dışarıya çamaşır asıp kurutmak hele benim binada
yukarıdaki m.....k her allahın günü silkelenir gelde az
ama diş gösterdinmi yapamıyorda
kış için iyi yani kaça aldın arina

Canım haklısın kış için ideal. Bana annemler evlenirken almışlardı; ama şuan benim kurutma makinam 1.300 civarı.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
çok pahalı bişey bence o yüzden gereksiz görüyorum ama apartmanlarda yaşayanlar için ideal olabilir ben renklerin karışabileceğini düşünüyorum zaten beyazlarla renklileri aynı makinaya atmadığına göre ayrı ayrı da kurutmaya devam et:)

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Gereksiz gibi gözüküyor; ama acaip pratik birşey aynı zamanda. Ben çalıştığım için ancak h.sonu çamaşırlarımı yıkayabiliyorum. Bu yüzden çamaşırlık yetmiyor:D Renklerinin karışacağını sanmıyorum; ama Şahmaran'ın dediği gibi birer tane örnek alıp deneyeceğim:D Sonuçta kurutma, yıkama yapmıyor; ama insan yine de korkuyor:D

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
Kurutma makinasi icin bezler oluyor galiba, renkler birbirine karismasin diye öyle birsey hatirliyorum. Gerci konuyu acali cok olmus belki sen cevabini bulmussundur canim. Bende camasir kurutma makinesi almak istiyorum. Kisin cok iyi oluyor.:eek:

arzuco

Daimi Üye
Tepki
311
kurutma makinesi cok büyük bir kolaylık. Alabilen herkes almalı bence. Ben beyazlarla renklileri beraber kuruttum bir boyama olmadı ama belki boya vermeyen bir renklidir sebepci olmak istemem :eek: bendede siemens var

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kurutma makinasi icin bezler oluyor galiba, renkler birbirine karismasin diye öyle birsey hatirliyorum. Gerci konuyu acali cok olmus belki sen cevabini bulmussundur canim. Bende camasir kurutma makinesi almak istiyorum. Kisin cok iyi oluyor.:eek:

Canım sağol. Bu kız kullanmadım hiç desem yeridir. Çamaşırlarım çok kolay kurudu. Çamaşır makinesi için olanlar var burda, kurutma makinesi için olanlar yok ki:( Ayrıca kurutma makinesi için kağıt yumuşatıcılar da varmış; ama TR'de bulamadım hiç. :ates:

kurutma makinesi cok büyük bir kolaylık. Alabilen herkes almalı bence. Ben beyazlarla renklileri beraber kuruttum bir boyama olmadı ama belki boya vermeyen bir renklidir sebepci olmak istemem :eek: bendede siemens var

Güle güle kullan canım:eek:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Lenor'un var diye biliyorum canım ben :panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar