Mavisim cok tesekkürler.
sadişim nice mutlu yıllara:kayris:canım benim doğum günün kutlu olsun...her günün birbirinden güzel ve mutlu geçsin... sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara
Canım arkadaşıma özel bir kutlama yapmadan olmazdı astaasta
[dm]video/x6q32q_doyum-gunun-kutlu-olsun-canym_people[/dm]
♥ Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun!
Cok tesekkür ederim canim, bende seni cok seviyorum.Sadiyecim doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşında herşey gönlünce olsun
Seni çok sevdiğimi de unutma
Güzel dileklerin icin cok tesekkürler canim.
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar,yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin.
Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle...
Doğum günün kutlu olsun!
:rose:
sadişim doğum günün kutlu olsunnnn
Tesekkürler canim. pucuk:10-18-2010
Bugün 1 üyemizin doğum günü.
-sadiye (Doğum yılı 1981, Yaşı : 29)
Bugün doğum günü olan tüm üyelerimizin doğum gününü kutlar, sağlıklı, uzun ve güzel bir ömür geçirmelerini dileriz.
Cok tesekkürlerdoğum günün kutlu olsun sadiyecim daha nice senelere sevdiklerinle beraber inşallah
Tesekkürler.Dogum gününüz kutlu osun
Doğum günün kutlu olsun Nice yıllara sevdiklerinle:cicek::cicek::cicek:
Tesekkürler canim.doğum günün kutlu olsun canım..sağlıklı,mutlu nice seneler geçirmen dileğiyle
iyiki doğdun sadiye
nice yıllara:muziksesastaynaaastaastaasta
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice yıllara canım
:rose::rose::rose:
Mutly yıllar canımmm...:kayris: