Canım Arkadaşımmmm...

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
Canım Arkadaşım!

Hani Diyorum Da!

İnsanın Gerçekten Mükemmel Bir Dostu Olsa;

Ona, Şöyle İçine Sindire Sindire Kocaman

Bir Sarılsa..

Yüreklilikle Söylediğiniz, " Canım Benim"

Dediğiniz,

Telefonda Bile Saatlerce Konuştuğunuz

Sıcacık Biri...

Özlediğinizde, Hayal Kurduğunuzda

Yanınızda O Var mı?

Sizi Hiç Yalnız Bırakmayan Biri;

Cesur, Sempatik, Azimli,

Kararlı,Arayan, Soran,"Seni Özlüyorum "

Diyen Biri.

Böyle Bir Canlı İle Her şeyi Konuşabilir,

Paylaşabilirsiniz

Yanıltmaz!Anlayışla Karşılar Herşeyi,

Hataları, Günahları, Sevapları...

Her şeyi Konuşabilirsiniz Onunla,

Bir Arayış İçinde Olmanıza Gerek Yoktur

O Kendiliğinden Çıkagelir Zaten

Bir gün Bakarsınız Karşınızda

Bir de Bakmışsınız Sıcacık Sohbetler,

Derin Konular ,Sırlar, Paylaşımlar

Kimseye Söyleyemediğiniz,

En Yakınınıza Anlatamadığınızı,

Geçmişteki İzleri, Geleceğe Dairlerinizi

Sadece Ona Anlatır Olursunuz.

Bir Dost Bulun! Ama Gercek Olsun.

Aradığınızda İşinizi Değil Sizi Soran...

Anlatsın, Konuşsun, Açık Seçik,

Korkmadan Yaşasın, Güvensin.

Cinsiyeti Olmasın; Bir Kartal Kadar Haşin,

Bir Maymun Kadar Şaklaban,

Bir Ceylan Kadar Narin Olsun,

Doğruları Söylesin..

Gözleriyle Kalpten Konuşsun

Yaşasın, Doya Doya Ve Yaşatsın

Beyninden Değil Yüreginden Versin.

Olsun Varsın, Paylaşırım Desin

Bir Dostunuz Olsun

Sizi Ve Benliğinizdekileri Paylaşsın

Dost Olsun Ama Gerçek Dost

ALINTI

koyukahve_dost03pic.jpg

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
NE GÜZEL NESRİN ABLACIM İNSANIN GERÇEKTENDE DOSTUM DİYEBİLCEĞİ BİR DOSTUN VARSA NE MUTLU SANA VE NE MUTLU BANA Kİ BENİMDE ÖYLE BİR DOSTUM VAR İSTERDİMKİ O DA BURDA BU SICAK SİTEMİZDE OLSUN AMA DEĞİL CANIM ARKADAŞIM BERNA SENİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSIN İYİKİ DOSTUMSUN:eek::eek:

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
emeğine sağlık ablam böyle güzel dostlar dostlar başına benimde var ama ikimizde ayrı ayrı yerlerdeyiz birbirimize hasret birimiz sinop birimiz istanbul ah yanımda olsada saatlerce konuşabilsem tabi buradada çok güzel çok iyi arkadaşlarmda var hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım

OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
emeğine sağlık ablam böyle güzel dostlar dostlar başına benimde var ama ikimizde ayrı ayrı yerlerdeyiz birbirimize hasret birimiz sinop birimiz istanbul ah yanımda olsada saatlerce konuşabilsem tabi buradada çok güzel çok iyi arkadaşlarmda var hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım

benim de sitede çok sevdiğim arkadaşlarım var...sitede görmeyince merak ediyorum...hepinizi çok seviyorum...herkesin yeri ayrı kalbimde...ama NERMİN im her an yanıbaşımda...Rabbim bir ömür bizi ayırmasın inşallah...

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
benim de sitede çok sevdiğim arkadaşlarım var...sitede görmeyince merak ediyorum...hepinizi çok seviyorum...herkesin yeri ayrı kalbimde...ama NERMİN im her an yanıbaşımda...Rabbim bir ömür bizi ayırmasın inşallah...

evet ablam haklısın bende biri olmayınca hemen merak ediyorum herkezin yeri ayrı Rabbim nermin ablamla muhabbetinizi daim etsin Rabbim hiç ayırmasın inşallah canım ablam bende çok seviyorum hepinizi :hhhhhh::hhhhhh:

öznur-eda

Aktif Üye
Tepki
136
canım öyle dostu bulmak çok zor herkes çıkar menfaat peşinde malesef biz öyle düşünsekte karşımızdakilerin çoğu öyle düşünmüyor ama şunu söylemeliyimki başımdan geçenleri hepiniz biliyonuz en zor günlerim bunlar ama arkadaşım dostum dediklerim yok hemki ben herşeylerine bulunan arayıp sormuyorlar başsağlığına geçmiş olsuna bile gelmeyenler var özellikle bekarken yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen o evlendikten sonra bile arayıp soran beni aramadı başımdan geçenlerden sonra ama hiç yüzyüze gelmediğim sitedeki arkadaşlarım öyle destek oldularki hatta siteye girmeyince msj yazanlar telefon açanlar allah hepinizden razı olsun hakkınızı ödeyemem benim dostlarım sizlersiniz kanatsız meleklerim

OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
Doğru söylüyosun canım...bende 45 yaşındayım bu yaşıma gelene kadar eleye eleye tek dostum ve arkadaşım diyeceğim bir insan kaldı...ihtiyacın olduğunda kendi öz kardeşlerin bile seni tanımıyorlar...Rabbim herkesin gönlüne göre versin...boşver dert etmeyelim keyfimize bakalım tatlım...:eek:-hmm....:sigara:

öznur-eda

Aktif Üye
Tepki
136
canım benim öyle dostum yok sizlerden başka ama biz 5 kardeşiz ben en küçükleriyim 3ağbim 1ablam var heran yanımdalar yalnız bırakmıyorlarda tabi annem babamda aynı üstüme titrerler saolsunlar annemin babamın kardeşlerimin hakkını ödeyemem allah hepsinden razı olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar