canım dostum kalbimin sultanı fıstığım be_reN nice mutlu yıllara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
birthday_small.gif
be_reN

♥ Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. Nice mulu yaslara

canım arkadaşım dert ortağım sanal degil real dostum
nice yıllara inşallah hep beraber
saglık mutluluk huzur aşk dunyadakı tum guzellıkler seninle olsun meleğim :eek:

dogum-gunu-kart14.jpg

resim.jpg

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Berencim,

Nice mutlu yıllara birtanem. İnşallah yeni yaşın sana sağlık, mutluluk, başarı getirir. Gönlünden ne geçiyorsa inşallah olur canım.

İyi ki seni tanımışım canımcım.

Doğum günün kutlu olsun:hhhhhh:

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
canlarım bıtanelerım benım herbırınıze ayrı ayrı cok cok tsk ederım nasıl mutlu ettınız benı anlatamam cok duygulandım yaa :gitme: cok tsk ederım arkadaslarım dostlarım sırdaslarım canlarımsınız sızler benım esosum bıtanem sana ayrıca cok cok tsk edıyorum bana ozel yaptıgın ıcın her bırınızınguzel dıleklerı hayırlı duları ıcın ne kadar tsk etsem az :eek: ben de sızlerı cok sevıyorum her bırınızın yerı bende okadar ayrı kı ıyıkı varsınız ıyıkı tanımısım sızlerı :sarilma: bugun elektrıgın gazabına ugradım durmadan gıttı geldı yoksa bu kadar gec saate kadar muhakkak cvp verırdım sızlerı cok sevıyorum :rose::hanimbye::eek:-hmm:teselli:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
canlarım bıtanelerım benım herbırınıze ayrı ayrı cok cok tsk ederım nasıl mutlu ettınız benı anlatamam cok duygulandım yaa :gitme: cok tsk ederım arkadaslarım dostlarım sırdaslarım canlarımsınız sızler benım esosum bıtanem sana ayrıca cok cok tsk edıyorum bana ozel yaptıgın ıcın her bırınızınguzel dıleklerı hayırlı duları ıcın ne kadar tsk etsem az :eek: ben de sızlerı cok sevıyorum her bırınızın yerı bende okadar ayrı kı ıyıkı varsınız ıyıkı tanımısım sızlerı :sarilma: bugun elektrıgın gazabına ugradım durmadan gıttı geldı yoksa bu kadar gec saate kadar muhakkak cvp verırdım sızlerı cok sevıyorum :rose::hanimbye::eek:-hmm:teselli:

canımıniçi sana ne yapsam az :eek: ah ımkan olaydı dogum gununu yuz yuze kutlayabılseydık :(

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
yeni yaşın sana sağlık, mutluluk, başarı ve huzur getirsin cnm nice yıllara sevdiklerinle beraber inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar